Een Draagbaar Programma Maken

Inhoudsopgave:

Een Draagbaar Programma Maken
Een Draagbaar Programma Maken

Video: Een Draagbaar Programma Maken

Video: Een Draagbaar Programma Maken
Video: How To Make Free Gas from Fruit And Vegetables waste | Bio gas plant | 2024, Mei
Anonim

Stelt u zich eens voor dat uw favoriete programma vanaf een USB-stick op elke Windows-computer wordt uitgevoerd. Zuiver draagbare toepassingen hebben dit voordeel. U hoeft ze niet te installeren voordat u ze opstart, ze laten het register intact. U kunt ze maken met speciale software.

Een draagbaar programma maken
Een draagbaar programma maken

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Cameyo-app. Klik op de knop Nu downloaden op Cameyo.com en klik er opnieuw op wanneer de volgende pagina wordt geladen. Het bestand wordt opgeslagen op de downloadlocatie die door uw browser is opgegeven. Navigeer naar deze map en dubbelklik op de applicatiestarter en volg de instructies om de software te installeren.

Stap 2

Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Dubbelklik op de snelkoppeling op het bureaublad om het programma te openen en klik op de knop "Installatie vastleggen" op het scherm "Cameyo Application Virtualization". Het pop-upvenster Packager toont een bericht dat Cameyo uw systeem zal scannen. Wacht tot de toepassing het uitvoert.

Stap 3

Open de software die u wilt overzetten. Wanneer het programma de eerste scan voltooit, zal het volgende pop-upvenster de toepassingen aangeven die beschikbaar zijn voor verdere archivering. Navigeer naar het uitvoerbare bestand van de gewenste toepassing en voer het uit volgens de instructies op het scherm om het op uw systeem te installeren.

Stap 4

Wacht op de herkenning van die applicaties die u draagbaar wilt maken, klik op de knop "Voltooien" in het pop-upvenster. De toepassing begint met het maken van een uitvoerbaar bestand. Vervolgens verschijnt het nieuwe draagbare pakket standaard in de map Mijn documenten / Cameyo-pakketten.

Stap 5

Pas het pakket naar wens aan. U kunt aanvullende wijzigingen aanbrengen in uw draagbare toepassing door op de knop Bestaand pakket bewerken op het scherm Cameyo-toepassingsvirtualisatie te klikken. Wanneer u de pakketeditor opent, verschijnt er een scherm waarin u de benodigde registerinstellingen kunt wijzigen om het programma op elke computer te herkennen.

Stap 6

Plaats het draagbare applicatiepakket op verwisselbare media en sluit het aan op een andere computer. Als de archivering is gelukt, zou het programma zonder problemen moeten starten.

Aanbevolen: