Hoe U Uw Huid Bruin Kunt Maken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Huid Bruin Kunt Maken In Photoshop
Hoe U Uw Huid Bruin Kunt Maken In Photoshop

Video: Hoe U Uw Huid Bruin Kunt Maken In Photoshop

Video: Hoe U Uw Huid Bruin Kunt Maken In Photoshop
Video: Bleke huid verhelpen (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

De camera brengt niet altijd alle kleuren en schakeringen over zoals wij dat willen. Zo is de huid op de foto's vaak niet voldoende gebruind. Met Adobe Photoshop is dit heel eenvoudig op te lossen. In dit geval is het helemaal niet nodig om complexe bewerkingen uit te voeren. Het is voldoende om een normaal penseel en de overvloeimodi voor lagen correct te gebruiken.

Hoe u uw huid bruin kunt maken in Photoshop
Hoe u uw huid bruin kunt maken in Photoshop

Noodzakelijk

Photoshoppen

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding in Adobe Photoshop. Dubbelklik op de laag "Achtergrond" om deze te ontgrendelen. De laag wordt automatisch hernoemd naar "Laag 0". Voer alle bewerkingen uit die nodig zijn voor uw foto (scherpte, contrast, pas indien nodig het histogram aan).

Stap 2

Maak een nieuwe volledig lege transparante laag. Neem het gereedschap Penseel. Kies een kleur die dicht bij je huidskleur ligt. Op de aangemaakte schone laag met een kwast (hardheid op 0 zetten) alle plekken waar de huid bloot ligt (gezicht, armen, benen etc.) overschilderen. Vermijd vlekken op uw tanden en ogen. De verf moet de huid zeer zorgvuldig bedekken: zonder gaten en zonder uit de rand te komen.

Stap 3

Verander de overvloeimodus van de lagen in Vermenigvuldigen. Het resultaat zal heel "Afrikaans" zijn. Daarom moet u de transparantie en zichtbaarheid van de laag wijzigen. Verplaats de schuifregelaars totdat u het gewenste realistische resultaat krijgt.

Stap 4

Als u de huidtint een beetje wilt wijzigen, past u het aanpassingsgereedschap Tint / Verzadiging toe op de laag waarop u de huid hebt geverfd. Open het menu-item "Beeld - Correctie - Tint / Verzadiging". Hier kunt u overmatige roodheid of geelheid verwijderen of zelfs de huid een ongewone kleur geven. Pas de kleurverzadiging en helderheid aan. Bewaar het resultaat en geniet van je zomerse kleurtje.

Aanbevolen: