Printergeheugen Wissen Clear

Inhoudsopgave:

Printergeheugen Wissen Clear
Printergeheugen Wissen Clear

Video: Printergeheugen Wissen Clear

Video: Printergeheugen Wissen Clear
Video: Как печатать прозрачными материалами 2024, Mei
Anonim

Bij printerstoringen is het niet ongebruikelijk dat de printer eerder afgedrukte documenten in zijn geheugen opslaat. Deze omstandigheid belemmert het afdrukken van nieuwe exemplaren ernstig, omdat de afdrukwachtrij van de printer verstopt is. Dit gebeurt meestal bij papierstoringen, storingen in het afdrukmechanisme van de printer en het stuurprogramma.

Printergeheugen wissen clear
Printergeheugen wissen clear

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Printer.

instructies:

Stap 1

Zet de printer uit met de knop op de behuizing of haal de printer gewoon uit het stopcontact.

Stap 2

Controleer het papier in de printer om te zien of het is vastgelopen of om de drum is gewikkeld. Als dit het geval is, trekt u de vellen voorzichtig en zonder overmatige kracht uit de printerlade. Zorg ervoor dat u gekreukt papier verwijdert.

Stap 3

Inspecteer de drum en het printermechanisme. Als ze bij het eerste onderzoek in orde zijn, gaat u verder met de volgende stap. Wis alle documenten uit de afdrukwachtrij. Ga hiervoor naar "Start - Configuratiescherm - Printers en faxapparaten" en selecteer uw printer door te dubbelklikken en klik vervolgens in het nieuwe venster op "Printer" en "Afdrukwachtrij wissen". De operatie moet mogelijk meerdere keren worden herhaald.

Stap 4

Probeer in de lijst één voor één de documenten te selecteren die u uit de afdrukwachtrij wilt verwijderen en klik op "Annuleren", en bevestig vervolgens wat u hebt gedaan. Zet de printer aan en probeer het document opnieuw af te drukken. Daarna moet het geheugen van de printer worden gewist.

Stap 5

Als dit niet het geval is, probeert u de USB-/LPT-kabel uit de printer te halen en vervolgens de printer weer uit te schakelen. Als de printer zich in een netwerk bevindt, controleer dan of niemand anders een afdruktaak naar de printer verzendt op andere machines in het netwerk en of de taken zelf, indien gemaakt, worden geannuleerd.

Stap 6

Verwijder het printerstuurprogramma van uw computer (het beste van alles, correct via Programma's toevoegen of verwijderen). Start uw computer opnieuw op en installeer opnieuw. Sluit de LPT/USB-kabel van de printer weer aan en schakel de stroom naar de printer in. Wacht tot de printer wordt gedetecteerd en de stuurprogramma's er correct op zijn geïnstalleerd. Probeer opnieuw af te drukken.

Aanbevolen: