Hoe Kies Je Een Gratis Programma Om Een website Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Gratis Programma Om Een website Te Maken
Hoe Kies Je Een Gratis Programma Om Een website Te Maken

Video: Hoe Kies Je Een Gratis Programma Om Een website Te Maken

Video: Hoe Kies Je Een Gratis Programma Om Een website Te Maken
Video: Gratis websitemakers: de beste keuzes voor 2021 2024, Mei
Anonim

Programma's voor het maken van sites zijn visuele HTML-, CSS- en Java Script-editors die het mogelijk maken om met de beschikbare tools een ontwerp voor een toekomstige bron te maken. Onder deze applicaties zijn er zowel betaalde als gratis tegenhangers.

Hoe kies je een gratis programma om een website te maken
Hoe kies je een gratis programma om een website te maken

Programma kenmerken

Een hoogwaardig programma voor het maken van sites moet zijn uitgerust met een HTML-editor met syntaxisaccentuering, die zal helpen om de aanwezigheid van een fout of typefout te identificeren bij het bewerken van complexe codesecties. Met dergelijke editors kunt u het resulterende ontwerp bekijken als resultaat van het schrijven van code, en de structuur van de code van het toekomstige project bewaken. Een van de extra elementen van een goed programma is de mogelijkheid om uw eigen sjablonen in te stellen en de benodigde HTML-descriptors in te voegen met behulp van sneltoetsen.

WebProject

WebProject is een gratis applicatie voor het maken van website-ontwerpen en het uploaden ervan via FTP. Het programma heeft geavanceerde functionaliteit die nuttig kan zijn voor een beginnende en gevorderde gebruiker. De applicatie heeft een eigen visuele editor en een groot aantal voorgeïnstalleerde sjablonen die je ook zelf kunt maken. Het programma kan de structuren van websites bekijken, maakt het mogelijk om de paginacode te beheren, heeft de functie van uitgestelde publicatie van de site en ondersteunt de veilige modus voor het corrigeren van fouten in de Java Script-code. De applicatie kan onafhankelijk XML-sitemaps genereren, wat ook de mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie voor de site verbetert.

TurboSite

Turbosite is een programma waarmee u websites van verschillende complexiteit kunt maken. Met TurboSite is het mogelijk om een kleine visitekaartjessite te maken op basis van bestaande thema's. Het programma stelt u in staat om zelfstandig kleine projecten te maken, heeft een handige stapsgewijze interface die handig is voor beginners. Met de applicatie kunt u ook een bron op internet publiceren met behulp van de ingebouwde FTP-manager. Tegelijkertijd is voor het maken van een bron geen kennis van HTML vereist, en sites die met het programma zijn gemaakt, kunnen naar elke hosting worden geüpload.

Mini-site

De Mini-Site-applicatie heeft uitgebreide functies die ook geschikt zijn voor beginners in internetbouw. De editor vereist ook geen kennis van HTML en ondersteunt hosting via de ingebouwde FTP-client. Een kenmerk van de applicatie is ondersteuning voor geoptimaliseerde tekstinvoeging vanuit Word en Excel, visuele editormodus en de afwezigheid van framesjablonen. "Mini-Site" heeft in zijn catalogus een uitgebreide bewerkbare bibliotheek met stijlen, die ook zal helpen om een uniek ontwerp voor de toekomstige site te creëren. Met behulp van de applicatie kunt u in korte tijd een kleine en redelijk hoogwaardige bron maken.

Aanbevolen: