Hoe De Herstelpartitie Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Herstelpartitie Te Verwijderen
Hoe De Herstelpartitie Te Verwijderen

Video: Hoe De Herstelpartitie Te Verwijderen

Video: Hoe De Herstelpartitie Te Verwijderen
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2024, April
Anonim

Veel fabrikanten van mobiele computers maken een herstelpartitie bij het installeren van een besturingssysteem. Het is ontworpen om snel de oorspronkelijke staat van Windows te herstellen in het geval van een storing in zijn werk.

Hoe de herstelpartitie te verwijderen
Hoe de herstelpartitie te verwijderen

Noodzakelijk

  • - "Beheerder"-account;
  • - Partitiemanager.

instructies:

Stap 1

Deze partitie kan worden verwijderd om ruimte op de harde schijf vrij te maken. Na het opschonen van dit volume kunt u het natuurlijk combineren met andere lokale schijven of andere bewerkingen uitvoeren. U kunt een onnodige partitie verwijderen met behulp van standaard Windows-tools. Open het configuratiescherm en ga naar het item "Administrative Tools".

Stap 2

Het is meestal toegankelijk via het menu Systeem en beveiliging. Selecteer nu "Computerbeheer" en zoek het gedeelte "Schijfbeheer".

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de grafische afbeelding van de herstelpartitie. Selecteer "Sectie verwijderen". Klik op de knop "Ja" om de bewerking te bevestigen.

Stap 4

Als u geen toegang hebt tot het menu Beheer, installeer dan het programma Partition Manager (u kunt Acronis Disk Director gebruiken). Start uw computer opnieuw op om de installatie van de applicatie te voltooien. Start Partition Manager door op de snelkoppeling van het programma te klikken.

Stap 5

Selecteer Partitie verwijderen in het menu Snel starten. Klik in het nieuwe venster op de knop "Volgende". Klik met de linkermuisknop op de lokale herstelschijf en klik op Volgende. Sluit het voorlopige voorbereidingsvenster en klik op de knop "Apply pending changes".

Stap 6

Nadat u de sectie hebt verwijderd, opent u het hoofdmenu van de applicatie en selecteert u het item "Sectie maken". Stel de grootte van de toekomstige lokale schijf in. Selecteer het bestandssysteem (NTFS wordt aanbevolen). Voer een volumelabel in (optioneel) en klik op Volgende. Klik nogmaals op de knop Wijzigingen in behandeling toepassen. Maak de gemaakte sectie op. Sluit het programma Partitiebeheer.

Aanbevolen: