Hoe Windows Media Te Integreren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Media Te Integreren
Hoe Windows Media Te Integreren

Video: Hoe Windows Media Te Integreren

Video: Hoe Windows Media Te Integreren
Video: Обзор Windows Media и Media Center 2024, Mei
Anonim

Er zijn vele jaren verstreken sinds de release van het Windows XP-besturingssysteem, maar het wordt nog steeds gebruikt. Veel mensen gebruiken oudere versies van besturingssystemen vanwege het feit dat ze niet konden wennen aan de innovaties van volgende series, evenals vanwege de zwakke kracht van de hardware. Maar in de regel is er in elke nieuwe versie van het systeem een programma dat ik graag in mijn besturingssysteem zou willen hebben.

Hoe Windows Media te integreren
Hoe Windows Media te integreren

Noodzakelijk

  • - Windows XP SP2 distributiekit;
  • - Windows Media Player 11-software;
  • - WMP11 Repacking Tool-software;
  • -. NET Framework 2.0-software.

instructies:

Stap 1

Gebruik als distributiekit van het besturingssysteem Windows XP de originele schijf die u in een gespecialiseerde winkel hebt gekocht of via de online winkel hebt besteld. Op dit moment is de release van dit systeem opgeschort, dus de originele MSDN-afbeelding kan niet worden gedownload van de officiële site. Als u zo'n schijf bij een handelsonderneming tegenkomt, weet dan dat het een vervalsing is.

Stap 2

Windows Media Player kan worden gedownload via de link https://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/download/AllDownloads.aspx en de WMP11 Repacking Tool bevindt zich hier: https://unacreator.elitecom.ru/index.php?cat=4&id=44&cat=4 … Het. NET Framework 2.0-pakket kan hier worden gedownloa

Stap 3

Om de integratie te voltooien, moet u de installatie van de WMP11 Repacking Tool uitvoeren. De installatie is vrij snel en zal zelfs voor beginnende gebruikers van het systeem geen problemen opleveren.

Stap 4

Navigeer naar de programmadirectory, namelijk de Source-map. Plaats het installatiebestand dat u eerst moet hernoemen. Er was bijvoorbeeld een bestand wmp11-windowsxp-x86.exe, hernoem het naar Wmp11.exe.

Stap 5

Zoek het uitvoerbare bestand Start.cmd in de programmamap en voer het uit. Als resultaat krijg je het bestand Wmp11r.exe (aangepaste versie). Let op de totale grootte van het ontvangen bestand - 17 MB van de vorige versie omgezet in 10 MB opnieuw verpakt installatiebestand.

Stap 6

Gebruik de toets Q om de toepassing stil te installeren. De startregel van het bestand ziet er als volgt uit: Wmp11r.exe / q.

Stap 7

Het is vermeldenswaard dat het. NET Framework-pakket kan worden verkregen door de optie "Automatische updates" in te schakelen. Op dit moment is de meest actuele versie de 4e versie van het. NET Framework-pakket.

Aanbevolen: