Een Programma Ondertekenen

Inhoudsopgave:

Een Programma Ondertekenen
Een Programma Ondertekenen

Video: Een Programma Ondertekenen

Video: Een Programma Ondertekenen
Video: Een pdf-bestand invullen en digitaal ondertekenen 2024, Mei
Anonim

Het certificaat is een elektronisch document dat de eindgebruiker het recht geeft om de applicatie te installeren in de besturingssysteemomgeving van de mobiele telefoon. Het bevat informatie over de houder. Om het programma op een smartphone te installeren, moet u het ondertekenen met uw eigen certificaat.

Een programma ondertekenen
Een programma ondertekenen

Noodzakelijk

  • - smartphone;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Gebruik SisSigner om de applicatie te ondertekenen met een certificaat. Hiermee kunt u elk programma ondertekenen dat op uw smartphone moet worden geïnstalleerd nadat u uw persoonlijke certificaat hebt ontvangen. Installeer het SISSigner-programma, voeg de Cert-map toe aan de map, met de sleutel uit het archief.

Stap 2

Ga naar de programmamap, kopieer vervolgens uw certificaatbestand met de extensie *.cer, het certificaatsleutelbestand met de extensie *.key en de toepassing zelf die u met het certificaat wilt ondertekenen.

Stap 3

Voer het uitvoerbare bestand van het programma uit, specificeer het pad naar de sleutel-, certificaat- en wachtwoordbestanden voor het sleutelbestand in het venster dat verschijnt. Standaard is deze waarde 12345678. Geef vervolgens het bestandspad op van de toepassing die u met uw certificaat wilt ondertekenen. Het is niet nodig om al deze bestanden te hernoemen, het belangrijkste is om het juiste pad naar hen op te geven.

Stap 4

Klik op de knop "Ondertekenen". Op het scherm wordt gevraagd "Druk op een willekeurige toets om door te gaan", druk erop. De ondertekening van de applicatie is voltooid, sluit uw smartphone aan op uw computer en installeer deze.

Stap 5

Gebruik Signsis om uw aanvraag te ondertekenen met een certificaat. Kopieer het certificaat en de sleutel naar de toepassingsmap, hernoem ze dienovereenkomstig naar Cert.cer, Cert.key. Open het bestand Install1.bat met Kladblok en bewerk het. Stel een wachtwoord in, voer het pad naar de toepassingsmap in de regel app_path in.

Stap 6

Sla de wijzigingen op, voer het bestand uit. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het installatiepakketbestand van de toepassing met de extensie *.sys. Het item "Ondertekenen met een persoonlijk certificaat" zou in het contextmenu moeten verschijnen.

Stap 7

Selecteer het programma dat u wilt ondertekenen, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de opdracht "Ondertekenen". Daarna verschijnt een bestand met dezelfde naam en het woord *.signed in de map naast het niet-ondertekende bestand. De ondertekening van het programma met het certificaat is voltooid.

Aanbevolen: