Hoe Stuurprogramma Voor ATI Grafische Kaart Te Installeren Graphics

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma Voor ATI Grafische Kaart Te Installeren Graphics
Hoe Stuurprogramma Voor ATI Grafische Kaart Te Installeren Graphics

Video: Hoe Stuurprogramma Voor ATI Grafische Kaart Te Installeren Graphics

Video: Hoe Stuurprogramma Voor ATI Grafische Kaart Te Installeren Graphics
Video: How to Update ANY Graphics Card on Windows 10 2024, April
Anonim

ATI is een dochteronderneming van AMD. Deze divisie houdt zich bezig met de productie van grafische apparaten. Videokaarten van dit bedrijf werken, net als andere vergelijkbare apparaten, stabiel alleen met de juiste software.

Hoe stuurprogramma voor ATI grafische kaart te installeren graphics
Hoe stuurprogramma voor ATI grafische kaart te installeren graphics

Noodzakelijk

Catalyst-softwaresuite

instructies:

Stap 1

In de meeste gevallen kunt u een werkende versie van stuurprogramma's voor een videoadapter van ATI downloaden van de officiële site van dit bedrijf. Uiteraard heeft u een actieve internetverbinding nodig om deze procedure te voltooien. Zet je computer aan en ga naar www.amd.ru.

Stap 2

Laat deze bron een tijdje staan. Eerst moet u het model van de videokaart die u gebruikt bepalen. Download en installeer de AIDA (Everest) app. Voer het programma uit en wacht terwijl het verzamelen van informatie over aangesloten apparaten is voltooid.

Stap 3

Vouw de categorie "Videoadapters" uit en noteer het model van de videokaart die in uw computer is geïnstalleerd. Ga terug naar de AMD-website. Klik op Zoek een stuurprogramma. Vul alle velden in de geopende tabel in. Zorg ervoor dat u voor elke kolom de juiste waarde selecteert.

Stap 4

Klik op de knop Resultaten bekijken. Voor een stabiele werking van de videoadapter heeft u de applicatie Catalyst Software Suite nodig. Klik op de knop Downloaden om dit programma te downloaden.

Stap 5

Nadat u het installatiebestand hebt gekopieerd, voert u het uit. Wacht terwijl de applicatie controleert of de versie compatibel is met het model van de videokaart die u gebruikt. Installeer het programma en start uw computer opnieuw op.

Stap 6

Als u bij het instellen van uw laptop het model van de videoadapter niet kunt bepalen, bezoek dan de website van de fabrikant van deze mobiele pc. Ga naar de sectie "Drivers" en zoek naar alle beschikbare applicaties die geschikt zijn voor installatie op dit laptopmodel.

Stap 7

Download software die is ontworpen voor uw videoadapter. Installeer de gedownloade app. Start uw laptop opnieuw op.

Stap 8

Zorg ervoor dat u de videokaart configureert nadat u de software hebt geïnstalleerd. Dit vermindert de belasting van de videoadapter en verbetert de prestaties. In het geval van een mobiele computer kunt u de levensduur van de batterij verlengen door de modus voor maximale prestaties uit te schakelen.

Aanbevolen: