Hoe In Te Pakken In Iso

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Pakken In Iso
Hoe In Te Pakken In Iso

Video: Hoe In Te Pakken In Iso

Video: Hoe In Te Pakken In Iso
Video: Maroon 5 - Cold ft. Future (Official Music Video) 2024, Mei
Anonim

Het is erg handig om afbeeldingen van deze schijven te gebruiken om informatie van dvd-media op te slaan. Bovendien kunnen ISO-bestanden worden gemaakt om de inhoud later op schijven of andere opslagapparaten te branden.

Hoe in te pakken in iso
Hoe in te pakken in iso

Noodzakelijk

  • - Daemon Tools Lite;
  • - Nero.

instructies:

Stap 1

Gebruik Daemon Tools Lite om informatie van een schijf in een image te verpakken. Het heeft alle noodzakelijke functies en wordt gratis verspreid. Download dit hulpprogramma van www.daemon-tools.cc.

Stap 2

Installeer het programma. Start uw computer opnieuw op zodat het hulpprogramma zijn componenten in het systeem kan injecteren. Klik met de rechtermuisknop op het Daemon Tools-pictogram dat in het systeemvak verschijnt.

Stap 3

Selecteer in het uitgevouwen menu het item "Afbeelding maken". Plaats de gewenste dvd in het station. Selecteer de schijf die u gebruikt. Klik op de knop Vernieuwen en stel de leessnelheid van de schijf in.

Stap 4

Klik op de knop "Bladeren" die betrekking heeft op het item "Uitvoerbestand". Selecteer de map waar het gegenereerde ISO-bestand zal worden geplaatst. Vink het vakje aan naast de optie "Afbeelding verwijderen bij fout". Dit bespaart u de moeite om ingepakte bestanden te controleren. Klik op de knop Start en wacht tot het hulpprogramma klaar is met het kopiëren van de schijf.

Stap 5

Gebruik Nero Burning Rom om bestanden van uw harde schijf naar een ISO-image te zippen. Voer het uit en selecteer "Data DVD" in het startvenster.

Stap 6

Open de opname-opties en vink het vakje aan naast Gebruik meerdere opnameapparaten. Maak een nieuw project. Voeg de vereiste bestanden toe die zich op uw harde schijf bevinden.

Stap 7

Klik nu op de knop "Branden". Open het tabblad Branden en selecteer een van de bestaande virtuele schijven. Geef de map op waarin de resulterende ISO-afbeelding wordt opgeslagen. Voer een naam in voor dit bestand.

Stap 8

Klik op de knop "Start". Wacht terwijl de geselecteerde bestanden in de ISO-image zijn gezipt. Sluit het Nero-programma. Voer het hulpprogramma voor schijfafbeeldingen uit. Open de inhoud van het resulterende ISO-bestand en controleer de opgenomen gegevens.

Aanbevolen: