Hoe Maak Je Een Multiprofu

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Multiprofu
Hoe Maak Je Een Multiprofu

Video: Hoe Maak Je Een Multiprofu

Video: Hoe Maak Je Een Multiprofu
Video: Hoe maak je een wormenhotel? | Het Klokhuis 2024, Mei
Anonim

Multiprofa is zo'n manier om een personage naar een hoger niveau te tillen in online multiplayer-spellen, bijvoorbeeld Linage II, wanneer een personage zich ontwikkelt in verschillende beroepen en de bijbehorende vaardigheden van hen bezit. Hij kan bijvoorbeeld tegelijkertijd een necromancer en een tovenaar zijn.

Hoe maak je een multiprofu
Hoe maak je een multiprofu

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - Lineage-spelclient.

instructies:

Stap 1

Upgrade je personage naar level 74 om een multiprof met veel vaardigheden te krijgen. Ga vervolgens naar het NCP, dat een beroep uitgeeft, meestal een kat. Open dan de chat op de plek waar de keuze van de eerste professional wordt gegeven. Je hebt bijvoorbeeld een menselijk personage van niveau 74, je hebt de keuze uit Rogue, Warrior, Human Knight. Als je blij wilt worden, open dan het herstartvenster, pas je aan aan het linker beroep, bijvoorbeeld Rogue. Druk dan op reboot en klik snel op het beroep Rogue.

Stap 2

Start de gameclient opnieuw om multiprof te krijgen. Ga het spel in, zorg ervoor dat de vaardigheden zijn verschenen en dat het beroep niet wordt ingenomen. Als het de eerste keer niet werkt, probeer het dan opnieuw. Deze methode werkt alleen op pvp-servers van Gracia Final. Gebruik de methode die in de eerste stap is beschreven en neem de Human Knight prof. Zo heb je een multiprofu, d.w.z. nam de vaardigheden van beide beroepen, maar niet de belangrijkste. Pak aan het eind van de dag Warrior en krijg drie pro's in één personage. Neem de tweede pro van de aanvankelijk links Warlord, en al als basis voor de Gladiator, als resultaat krijg je een krijgsheer, een boog, een tank, een dolk en een gladiator. Level 74 is behaald omdat de vaardigheden van de krijgsheer zijn aangescherpt tot level 74.

Stap 3

Gebruik een andere methode om een multiprofed karakter te maken. Upgrade je personage naar level 76 en hoger zonder een beroep te doen. Vervolgens heb je een subklasse nodig. Als je op low-rate servers speelt, voltooi dan de quest. Als dat niet het geval is, ga dan een subklasse nemen voor een samoner, tk. in dit geval is het het meest winstgevende beroep.

Stap 4

Neem dan het derde beroep, verander de subklasse en dan naar de hoofdklasse. Daarna verschijnen alle vaardigheden van de subklasse op de hoofdklasse. Neem de profs als basis en leer alle vaardigheden.

Aanbevolen: