Een Taxi Bellen Met De Yandex-service

Een Taxi Bellen Met De Yandex-service
Een Taxi Bellen Met De Yandex-service

Video: Een Taxi Bellen Met De Yandex-service

Video: Een Taxi Bellen Met De Yandex-service
Video: Влад А4 Стал ТАКСИСТОМ ! *Подвез Подписчика* 2024, Mei
Anonim

Om het leven te vereenvoudigen van burgers die dringend ter plaatse moeten, maar geen taxigids bij de hand hebben, is een speciaal internetprogramma in het leven geroepen. Yandex. Taxi-service is een applicatie die speciaal is ontwikkeld voor mobiele apparaten. Het werkt voornamelijk op iPhones en Android-smartphones.

Een taxi bellen met de Yandex-service
Een taxi bellen met de Yandex-service

Deze internettoepassing maakt het zoeken naar taxi's niet alleen snel en gemakkelijk, maar verzekert gebruikers ook tegen contact met dubieuze organisaties. De Yandex. Taxi-service biedt alleen informatie over taxichauffeurs die officieel zijn geregistreerd en een vergunning hebben om meloendiensten te verlenen. Met dit programma kunt u elke taxi vinden die dicht bij de klant is.

De applicatie werkt op een eenvoudige manier. De vertrek- en aankomstpunten worden aangegeven op de iPhone of smartphone. Deze telefoonmodellen zijn gekoppeld aan satellieten, zodat ze zelf hun coördinaten kunnen bepalen. Het systeem biedt verschillende prijsopties - van economy tot business class. Taxidiensten stellen een vast basistarief vast of spreken een prijs per kilometer af. Al deze tarieven worden weergegeven op het telefoonscherm. De keuze is aan de gebruiker.

De tweede stap is het selecteren van ritstatistieken. Het scherm toont een lijst met voorzieningen die een bepaalde dienst kan bieden. Deze omvatten - kinderzitje, niet-rokers bestuurder, lichaamstype, luxe cabine, airconditioning, enz. Alle belangrijke details moeten in de checklist worden vermeld.

Wanneer de keuze is gemaakt, stuurt de Yandex. Taxi-service rechtstreeks een verzoek naar de bestuurder van de auto die overeenkomt met de beschrijving. De applicatie omzeilt de dispatcher en callcentermedewerkers. Uit alle geschikte voertuigen selecteert het programma degene die zich het dichtst bij bevindt. Door alle manipulaties wordt de wachttijd teruggebracht tot 5 minuten. De centralist informeert over de aankomst van de taxi. Dit gebeurt omdat de chauffeur zelf contact met hem opneemt om de applicatie te repareren.

Met de service kunt u een speciale kaart downloaden waarmee u de beweging van een taxi kunt volgen. Daarop zie je ook de aanwezigheid van files en de situatie op de route die de passagier gaat nemen. Dit voorkomt complicaties onderweg.

Aanbevolen: