Hoe Zonde Te Kleden

Inhoudsopgave:

Hoe Zonde Te Kleden
Hoe Zonde Te Kleden

Video: Hoe Zonde Te Kleden

Video: Hoe Zonde Te Kleden
Video: Dit gebeurt er als je een week geen ondergoed draagt 2024, Mei
Anonim

In het online spel Asgard Ragnarok zijn er verschillende manieren om karakters te ontwikkelen. Een daarvan is om blauw (of moordenaar) te worden. Eerst moet je de zoektocht naar de dief voltooien, wat vrij eenvoudig is, en alleen dan kun je de gewenste klasse krijgen. Je moet ook weten hoe je een scheenbeen snel en goedkoop kunt aankleden om het spelen gemakkelijker te maken.

Hoe zonde te kleden
Hoe zonde te kleden

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een dief worden. Ga op zoek naar dit beroep op functieniveau 10. Ga naar Morroc Town. Je hebt een bovenste uitgang van deze stad nodig - ga daarheen, dan naar het noordwesten in de richting van de piramide, naar de ongemarkeerde ingang. In deze piramide kun je een zoektocht ondernemen in het dievengilde, waarvan de ingang niet op de kaart staat aangegeven, maar zich in het midden van het doolhof bevindt.

Stap 2

Sla tijdens de zoektocht paddenstoelen op de boerderij uit, het pad zal worden aangegeven door een persoon in de oase, waarbij je 25 punten krijgt (sommige paddenstoelen geven 3 punten, andere 1). Breng paddenstoelen naar het Thieves Guild en word een van hen. Trouwens, als dit je eerste personage in het spel is, wees dan niet lui om 50 punten te scoren om een stiletto te krijgen - een wapen dat precies goed is voor je klas. En het kost 19.000, wat veel geld is op jouw niveau.

Stap 3

Nu de zoektocht van de moordenaar. Ga eerst naar Morrok, dan 2 locaties naar beneden en hetzelfde aantal naar rechts - je ziet de tempel van de moordenaars. Praat daar met de NPC, ga naar de volgende kamer en ga naar een andere NPC, die met je zal praten en je naar de kamer zal sturen waar de eerste test op je wacht. U krijgt 10 vragen. Ik moet zeggen dat als je alle vragen goed beantwoordt, je meteen blauw wordt, zonder nog 2 speurtochten te doorlopen.

Stap 4

Werd een huurmoordenaar na de eerste test - geweldig. Niet doen - je wordt naar de kamer gestuurd waar de vrouwelijke moordenaar staat. Praat met haar en kies de gewenste optie in het gesprek en je wordt naar de kamer met de monsters getransporteerd. Dood 2 Poring, dan 1 elke Poporing, Sleepwalker en Drops. En dit alles in 1 minuut. Oh ja, je hoeft alleen die monsters te doden, waarboven een baanveranderingsdoel inscriptie staat. De test zal mislukken als je geen tijd hebt om alle benodigde monsters te doden, de verkeerde te doden of op een lege cel te stappen. Dan moet je opnieuw invoeren en het opnieuw proberen.

Stap 5

Derde proef. Ga door de kamer met agressieve monsters; het is beter om non-stop langs de rechtermuur en naar de haven te rennen. Of gebruik de Hyde. Zoek dan een onzichtbaar pad naar de NPC, begin een gesprek met hem. Als gevolg hiervan wordt u blauw. Nu kunt u uniformen ophalen volgens de ontvangen klasse.

Stap 6

De eenvoudigste versie van uitrusting voor een huurmoordenaar is als volgt:

- "Sakkat" op het hoofd;

- "Respirator" op het middelste deel van het hoofd;

- "Kleren van een dief" op de borst;

- "Mantel" als cape;

- op de benen "Laarsen";

- "Broche" als accessoire.

Stap 7

De beste kaarten in de jur met drie slots:

- Skeletkaart van een soldaat (+ 9% tot de kans op een voltreffer);

- Andre kaart (+20 schade);

- Hunter Fly-kaart (+ 3% voor de kans om 15% van de hitpoints te herstellen);

- Hydra-kaart (+ 20% extra schade aan mensachtigen);

- mummiekaart (+ 20% tot nauwkeurigheid).

Stap 8

Het ideale scheenbeen ziet er ongeveer zo uit:

- op het hoofd "Bandana" +2 voor behendigheid;

- op de kist "Clothes of a thief" met een dief kever kaart voor +1 behendigheid of "Armor of Ares" met een kaart met een grappige naam Pyoko-Pyoko voor + 10% tot leven;

- als een cape "Manto" met een kaart van ofwel een fluistering voor + 20 om te ontwijken, of een raydric, die 15% minder schade geeft door neutrale aanvallen;

- op de poten "Groene laarzen" met een matyr-kaart voor + 10% tot leven en +1 voor behendigheid;

- van accessoires, 2 broches of clips met jojo-kaarten zijn geschikt voor + 5% om te ontwijken en +1 tot behendigheid of een kobold voor + 4% tot de kans op een kritieke hit en +1 voor sterkte.

Aanbevolen: