Afdrukken Annuleren?

Inhoudsopgave:

Afdrukken Annuleren?
Afdrukken Annuleren?

Video: Afdrukken Annuleren?

Video: Afdrukken Annuleren?
Video: Meest gestelde vragen: Annuleren 2024, April
Anonim

Waarschijnlijk ontmoette iedereen het feit dat onnodige documenten werden verzonden om af te drukken. Voor zuinige mensen kan dit een probleem zijn, want tanken of een cartridge vervangen is tegenwoordig niet goedkoop. U hebt de machtiging Printers beheren nodig om het afdrukken te annuleren, te pauzeren en te hervatten. Om het afdrukken te annuleren, kunt u dus de volgende methoden gebruiken.

Afdrukken annuleren?
Afdrukken annuleren?

instructies:

Stap 1

Probeer eerst de gemakkelijkste manier - klik op de knop "Annuleren" op uw printer. Als deze actie heeft geholpen, is het niet nodig om andere methoden te gebruiken.

Stap 2

Bij sommige printermodellen wordt het afdrukken geannuleerd als u de stekker uit het stopcontact haalt. Wacht daarom een paar minuten nadat u de printer hebt uitgeschakeld en zet hem dan weer aan.

Stap 3

Als de vorige methoden niet hebben geholpen, moet u het volgende gebruiken. Om te beginnen, klik op het menu "Start", selecteer "Configuratiescherm" en vervolgens "Hardware en geluiden". Klik in het geopende venster op het item "Printers". Dubbelklik erop terwijl uw printer is geselecteerd. Zoek in de geopende lijst het vereiste document dat u wilt annuleren en klik op de knop "Annuleren".

Aanbevolen: