Een Map Toevoegen Aan De Uitsluiting In Kaspersky

Inhoudsopgave:

Een Map Toevoegen Aan De Uitsluiting In Kaspersky
Een Map Toevoegen Aan De Uitsluiting In Kaspersky

Video: Een Map Toevoegen Aan De Uitsluiting In Kaspersky

Video: Een Map Toevoegen Aan De Uitsluiting In Kaspersky
Video: Kaspersky Total Security 2021 ✅ Обзор Антивируса + Лицензионный Ключ Активации (Key) 2024, Mei
Anonim

Veel gewone pc-gebruikers zijn geïnteresseerd in het toevoegen van een map aan uitsluitingen in Kaspersky. Deze antivirus is momenteel een van de meest voorkomende en betrouwbare, maar van tijd tot tijd kunnen gebruikers vragen hebben over de werking en configuratie.

Een map toevoegen aan de uitsluiting in Kaspersky
Een map toevoegen aan de uitsluiting in Kaspersky

Gebruikers van personal computers worden van tijd tot tijd geconfronteerd met het blokkeren van het gewenste programma of de gewenste site. We kunnen zeggen dat uitsluitingen in Kaspersky met overmatige ijver werken, en de antivirus gebruikt middelen en materialen die niet zo potentieel gevaarlijk zijn. Voor ervaren gebruikers is deze situatie misschien geen probleem, maar beginners besluiten soms haastig om het gebruik van deze applicaties te staken of (nog gevaarlijker) het beveiligingssysteem volledig uit te schakelen. De uitzonderingen in Kaspersky 2013 (evenals andere versies van de antivirus) helpen u echter om elke site te deblokkeren. Hoe deze functie te gebruiken, zullen we verder bekijken.

Hoe toe te voegen aan uitsluitingen in Kaspersky: gedetailleerde instructies

Klik eerst met de rechtermuisknop op het pictogram van het antivirusprogramma naast de klok (rechterbenedenhoek van het scherm) en selecteer vervolgens het item "Instellingen" in het menu dat verschijnt. Ga naar het tabblad "Aanvullende instellingen" (het lijkt op een gele envelop). Vervolgens moeten we het eerste item in het menu dat verschijnt gebruiken, dat zegt over bedreigingen en uitzonderingen.

Klik met de linkermuisknop op de kolom "Instellingen" in het gedeelte "Uitzonderingen". Daarna klikt u in het verschenen venster met de naam "Vertrouwde zone" op "Toevoegen", vervolgens op "Selecteer een object" en ten slotte op "Bladeren". In het selectievenster kunt u zowel de map als het bestand specificeren om aan uitsluitingen toe te voegen. Als u een map opgeeft, zorg er dan voor dat er een vinkje staat in de alinea over submappen.

Werken met uitzonderingen

Afbeelding
Afbeelding

Na bevestiging wordt het door u opgegeven object toegevoegd aan de lijst van de vertrouwde zone. Klik vervolgens op "OK" en in het gedeelte Instellingen in "Uitsluitingen" wordt het aantal geïnstalleerde regels en vertrouwde programma's aangegeven. Na het voltooien van deze stappen moet u de instellingen toepassen. Volg deze stappen als u toegang wilt tot een specifieke site. Selecteer de functie "Instellingen". Ga naar het tabblad "Beschermingscentrum" (groen schildvormig pictogram) en selecteer daar het menu met de naam "Web Antivirus". Zorg ervoor dat er een vinkje staat in de kolom "Web Antivirus inschakelen" en klik op "Instellingen" (onder de indicator "Beveiligingsniveau"). Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad "Webadressen". Vink vervolgens het bijbehorende vakje aan zodat het beveiligingssysteem het webverkeer op vertrouwde webadressen niet controleert. Klik op de knop "Toevoegen", voer de geblokkeerde site in. Omsluit het bronadres aan beide zijden met sterretjes, zodat wanneer u andere pagina's van deze website betreedt, deze ook niet worden geblokkeerd. Het is niet nodig om de naam van de site in te voeren, u kunt ook een groep adressen deblokkeren die een bepaalde sleutel in de naam bevatten, bijvoorbeeld * torrent *. Bevestig ten slotte de actie.

Afbeelding
Afbeelding

Quarantaine

We hebben gesproken over uitzonderingen, maar als er een virus wordt gevonden, is een quarantainefunctie vereist, die ook een paar woorden moet worden gezegd. We openen het programma "Kaspersky Anti-Virus", we vinden de sectie "Computerbeveiliging". Hier moet je letten op het pictogram in de vorm van een radioactieve dreiging. Dit is hoe Kaspersky Anti-Virus toegang geeft tot de quarantaine, die aanvankelijk verschillende verdachte bestanden bevat die exe-rechten hebben. of bak. Dus we hebben uitgezocht hoe we uitsluitingen in Kaspersky kunnen toevoegen.

Aanbevolen: