Hoe Maak Je Een Gebruinde Huid In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Gebruinde Huid In Photoshop
Hoe Maak Je Een Gebruinde Huid In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Gebruinde Huid In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Gebruinde Huid In Photoshop
Video: PLASTIC EFFECT IN PHOTOSHOP 2024, Mei
Anonim

Het grootste probleem waarmee u te maken krijgt bij het simuleren van een kleurtje met Photoshop, is niet de keuze van een geschikte methode om de huid op de foto te kleuren, maar hoe u het toepassingsgebied van het effect kunt beperken. Een overstroomde laag, Channel Mixer of Hue/Saturation filter is prima voor het toevoegen van bruin.

Hoe maak je een gebruinde huid in Photoshop
Hoe maak je een gebruinde huid in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - Foto.

instructies:

Stap 1

Open de momentopname in een grafische editor met behulp van de optie Openen in het menu Bestand. Gebruik de optie Effen kleur in de groep Nieuwe opvullaag van het menu Laag om een opvullaag over de afbeelding te maken. Kies een bruine tint als vulkleur. Als de geselecteerde kleur niet het gewenste resultaat geeft, dubbelklik dan op de laagminiatuur en selecteer een andere tint in het palet. Pas een vulling toe op de verwerkte foto in de modus Overlay of Soft Light.

Stap 2

Het bruiningseffect kan worden verkregen door de huidskleur aan te passen met een aanpassingslaag. Als u de voorkeur geeft aan deze methode, voegt u een nieuwe laag toe aan de foto met de optie Kanaalmixer of Tint/verzadiging in de groep Nieuwe aanpassingslaag van het menu Laag.

Stap 3

Selecteer voor Tint / Verzadiging de optie Master in het veld Bewerken. Verlaag de waarde van de parameters Tint en Lichtheid met niet meer dan tien eenheden. Als de beeldkwaliteit het toelaat, verhoogt u de waarde van de parameter Verzadiging met tien tot vijftien eenheden. In een foto met veel ruis kan het verhogen van de kleurverzadiging ervoor zorgen dat de ruis nog meer opvalt.

Stap 4

Als u een aanpassingslaag met een kanaalmixerfilter hebt gemaakt, selecteert u de optie Rood in het veld Uitvoerkanaal en verhoogt u, met de nadruk op de conditie van de huid in de afbeelding, de hoeveelheid rood en groen in het geselecteerde rode kanaal.

Stap 5

Zet de zichtbaarheid van de aanpassingslaag uit en klik op de foto. Gebruik de optie Kleurbereik in het menu Selecteren, open de voorkeuren van de selectietool en klik op de skin in de afbeelding. Als een klein gebied is geselecteerd, verhoogt u de waarde van de parameter Fuziness of voegt u een andere kleur toe aan de selectie met behulp van de middelgrote pipet. Schakel de optie Omkeren in de filterinstellingen in.

Stap 6

Schakel de zichtbaarheid van de aanpassingslaag in, klik op het masker en vul het met zwarte kleur in het geselecteerde gebied met behulp van het gereedschap Emmertje. Met een beetje geluk is het bruiningseffect alleen zichtbaar op de huid. Als het resultaat van de correctie zichtbaar is in andere delen van de afbeelding, schildert u het masker in deze gebieden met zwart met het gereedschap Penseel.

Stap 7

Voeg de documentlagen samen met de optie Afbeelding afvlakken in het menu Laag en sla de foto op met de optie Opslaan als in het menu Bestand met een andere naam dan het originele bestand.

Aanbevolen: