Hoe Talenten Toewijzen Aan Een Sjamaan

Inhoudsopgave:

Hoe Talenten Toewijzen Aan Een Sjamaan
Hoe Talenten Toewijzen Aan Een Sjamaan

Video: Hoe Talenten Toewijzen Aan Een Sjamaan

Video: Hoe Talenten Toewijzen Aan Een Sjamaan
Video: Intense Brown Smokey Eyes Tutorial | An Knook 2023, Maart
Anonim

De Shaman is een van de meest veelzijdige klassen in World of Warcraft. Meestal krijgt de sjamaan de rol van raid-genezer toegewezen vanwege zijn krachtige AoE-spreuken. Met de release van Cataclysm zijn de talentpunten voor alle klassen toegenomen, waardoor ze veel gemakkelijker te plaatsen zijn.

Hoe talenten toewijzen aan een sjamaan
Hoe talenten toewijzen aan een sjamaan

instructies:

Stap 1

Het grootste probleem met scoren is het talent "Fortress", dat vaak door veel sjamanen nodig is, vooral met niet de sterkste set kleding. Het talent wordt gebruikt om het aantal HP (genezingspunten) te verhogen. Om het te krijgen, investeert u 20 punten in de tak "Verbetering". Ga in volgorde. Investeer in de eerste rij punten in de "Kennis van de voorouders" - dit zal de hoeveelheid mana verhogen. Zorg ervoor dat u op de tweede rij punten investeert in het talent "Sentinel Totems". Het is moeilijk om de betekenis van dit talent voor een sjamaan te overdrijven - hoe vaker je de aardende totem herschikt, hoe beter. Hierdoor wordt de afkoeltijd bij afkoeling met 3,5 seconden verkort.

Stap 2

Zorg ervoor dat u punten investeert in "Verbeterde Ghost Wolf" - dankzij hem zal de spreuk "Ghost Wolf" onmiddellijk worden, wat een groot voordeel zal opleveren. Vergeet ook 100% snelheid en anti-controle niet. Het volgende item is "Verbeterde schilden". Het geeft je een kleine hoeveelheid mana en gezondheidsherstel als je melee-schade oploopt. Maar met de juiste kleding voor spreuken, zul je een aanzienlijke regeneratie ontvangen, die nooit een lange strijd zal verstoren.

Stap 3

Investeer op de derde rij drie talentpunten in een elementair wapen. Voor een genezende sjamaan is dit talent niet zo belangrijk, maar je hebt het nodig om door te gaan naar het felbegeerde "Fort". Zorg ervoor dat je Shaman's Focus neemt - een broodnodig talent. Shock moet zo vaak mogelijk worden gebruikt. Dankzij de geïnvesteerde punten, verminder je de CD voor gebruik met 1 seconde, wat je de mogelijkheid geeft voor extra manoeuvres om vijandelijke genezers te neutraliseren.

Stap 4

Eindelijk kwam je op de vierde rij - neem het nodige talent "Fortress". Het zal u ongeveer 2000 pk toevoegen en uw overlevingsvermogen aanzienlijk vergroten.

Stap 5

Rangschik de resterende talentpunten zoals je wilt, afhankelijk van je speelstijl en gebruikte vaardigheden. Het is raadzaam om ze te investeren in castsnelheid en spreukkracht. Veel succes in de strijd!

Populair per onderwerp