Randen Verwijderen In Microsoft Word

Inhoudsopgave:

Randen Verwijderen In Microsoft Word
Randen Verwijderen In Microsoft Word

Video: Randen Verwijderen In Microsoft Word

Video: Randen Verwijderen In Microsoft Word
Video: Основы Microsoft Word. Ворд для начинающих. часть 1 2023, Maart
Anonim

Sommige gebruikers van de Word-teksteditor komen soms een aangepaste versie van het werkvenster tegen. Er verschijnt plotseling een extra frame met toelichtingen in de vorm van pijlen en vreemde inscripties - "Formatted" en "Deleted". Het antwoord op de vraag hoe frames te verwijderen in Microsoft Word is verborgen in de werkbalk.

Randen verwijderen in Microsoft Word
Randen verwijderen in Microsoft Word

Noodzakelijk

Review paneel, Frame Format menu

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu "Bekijken". Open vervolgens het item "Werkbalk". Schakel de weergave van het "Review"-paneel in, dat opdrachten bevat voor het vinden van fouten in een tekstverwerkingsdocument. Zij zijn het die automatisch hun aantekeningen en correcties op een speciaal zijframe achterlaten.

Stap 2

Kijk eens goed naar de bovenste menubalk. Een nieuw Review-tabblad zou naast het View-tabblad moeten verschijnen. Klik erop met de muis, want precies daar kun je kaders in Microsoft Word verwijderen. Zoek en open vervolgens de opdracht "Gewijzigd document" in de vervolgkeuzelijst. Om het frame met annotaties en correcties te verwijderen, selecteert u "Toon -> Leiders -> Nooit".

Stap 3

Randen en inhoudsopgave van een tekstdocument kunnen ook worden aangegeven met kaders. Om een specifiek frame te verwijderen, klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer Frame opmaken in de lijst met opdrachten. Klik op de knop "Verwijderen".

Stap 4

Als u een frame samen met de tekst erin wilt verwijderen, beweeg dan de muiscursor over de rand van het frame zelf. Druk op de toets "Verwijderen". Om alle omsluitende tekstframes te verwijderen, gebruikt u de functie "Remove Frames" die zich in het menu "Format" bevindt, de sectie "Frames".

Populair per onderwerp