Hoe Een Distributie Te Krijgen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Distributie Te Krijgen?
Hoe Een Distributie Te Krijgen?

Video: Hoe Een Distributie Te Krijgen?

Video: Hoe Een Distributie Te Krijgen?
Video: Joep legt uit - Distributieriem - AutoWeek Onderhoud 2024, Mei
Anonim

De populariteit van torrent-trackers groeit en daarmee ook het aantal vragen over het werken met torrent-clients. Een van de problemen voor gebruikers is het hervatten van de distributie van gedownloade bestanden die naar een andere map op de computer zijn verplaatst of zijn verwijderd uit de distributielijst in de torrent-client.

Hoe een distributie te krijgen?
Hoe een distributie te krijgen?

instructies:

Stap 1

Om deel te nemen aan de distributie van een bestand of map die je op je computer hebt verplaatst, maar de torrent zelf blijft in de lijst, moet je met de rechtermuisknop op de torrent-naam klikken en "Hash bijwerken" selecteren in het contextmenu. U wordt gevraagd om het pad naar de nieuwe locatie van het bestand of de map op te geven, waarna de torrent-client de gegevens zal bijwerken en de distributie zal beginnen.

Stap 2

Om te beginnen met het distribueren van een torrent die uit de lijst in de client is verwijderd, maar het bestand of de map zelf blijft ongewijzigd op de computer, moet je het torrent-bestand opnieuw downloaden op de torrent-tracker en het op je computer uitvoeren. De torrent zal in de lijst verschijnen en de distributie zal beginnen. Houd er rekening mee dat de distributie pas begint op het moment dat andere gebruikers deze torrent openen.

Aanbevolen: