Een Distributie Branden

Inhoudsopgave:

Een Distributie Branden
Een Distributie Branden

Video: Een Distributie Branden

Video: Een Distributie Branden
Video: Sector Zorg – Ondernemingsraad – Brandveiligheid 2024, April
Anonim

Bij het kopiëren van een distributiekit van een hulpprogramma of softwarepakket, wordt het noodzakelijk om bestanden naar schijf te schrijven. Op dit moment kan elk programma voor het branden van schijven naar een schijf schrijven, maar niet alle programma's kunnen schijfkopieën schrijven.

Een distributie branden
Een distributie branden

Noodzakelijk

  • - Ashampoo Burning Studio-software;
  • - Dvd-brander;
  • - lege dvd-schijf.

instructies:

Stap 1

Als u een schijfbeeld opneemt, moet u letten op de keuze van het programma waarmee de opname wordt uitgevoerd. Voor goede resultaten kunt u het beste een beproefd programma gebruiken, zoals Ashampoo Burning Studio of Nero Burning ROM. We zullen het eerste programma gebruiken, omdat het is meer geschikt voor degenen die nog niet eerder met dit soort programma's hebben gewerkt.

Stap 2

In eerste instantie moet dit hulpprogramma worden geïnstalleerd nadat u alle stappen voor het installeren van het programma op uw systeem hebt doorlopen. Omdat Het installatiepakket van Ashampoo Burning Studio is vrij eenvoudig gebouwd, net als het programma zelf, wordt het niet aanbevolen om tijdens het installatieproces iets te veranderen. U kunt alleen het pad wijzigen naar de map waarin het programma zich bevindt.

Stap 3

Dubbelklik na het installeren van het programma met de linkermuisknop op de programmasnelkoppeling op het bureaublad. In het hoofdvenster van het programma ziet u het Ashampoo Burning Studio-logo, aan de linkerkant van het programmavenster ziet u een menu met de titel "Wat wilt u doen?". U moet de gewenste actie selecteren. Om een schijfkopie te branden, selecteert u Schijfkopie maken / branden en vervolgens Cd / dvd / Blu-ray-schijf branden vanaf schijfkopie.

Stap 4

Ga in het geopende venster "Schijfkopie-opname" naar het blok "Schijfkopiepad" en klik op de knop "Bladeren" om naar het schijfkopiebestand te zoeken. Selecteer de afbeelding door er met de linkermuisknop op te klikken en klik vervolgens op de knop "Openen". Het pad naar de schijfkopie is opgegeven - klik op de knop "Volgende" om door te gaan met het maken van de schijf.

Stap 5

Open de lade van uw dvd-station door op de overeenkomstige knop op het stationspaneel in de systeemeenheid te klikken of door de applet "Deze computer" op te roepen, klik met de rechtermuisknop op het stationspictogram en selecteer vervolgens de opdracht "Schijf uitwerpen". Klik op de knop Dvd branden - de schijflade wordt automatisch gesloten en de afbeelding begint te branden.

Stap 6

Zodra het branden van de schijf logisch is voltooid, verschijnt er een venster op het scherm met een bericht over het succesvol branden van de dvd.

Aanbevolen: