Hoe U Uw Eigen Computerthema Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Computerthema Kunt Maken
Hoe U Uw Eigen Computerthema Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Eigen Computerthema Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Eigen Computerthema Kunt Maken
Video: Zo bouw je jouw eigen gaming pc 2024, April
Anonim

Als u niet van Windows-thema's houdt, kunt u de themacomponenten afzonderlijk afzonderlijk kiezen, uw eigen stijl van de besturingssysteeminterface creëren. De gemaakte thema's kunnen niet alleen op uw computer worden geïnstalleerd, maar ook worden gedeeld met uw vrienden. Het besturingssysteem Windows 7 biedt zeer ruime mogelijkheden om uw eigen thema's te maken.

Hoe u uw eigen computerthema kunt maken
Hoe u uw eigen computerthema kunt maken

Noodzakelijk

Computer met het besturingssysteem Windows 7

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van het bureaublad. Er verschijnt een contextmenu waarin u het tabblad "Personalisatie" selecteert. Er verschijnt een venster met kant-en-klare thema's. Maar onderaan kunt u themacomponenten afzonderlijk selecteren. Om dit te doen, klikt u op de regel "Bureaubladachtergrond" en selecteert u in het venster dat verschijnt een afbeelding voor het bureaublad. Er is een knop Bladeren bovenaan het venster. Door erop te klikken krijgt u toegang tot de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen. Selecteer een gewenste foto of meerdere tegelijk.

Stap 2

Als je meerdere afbeeldingen hebt geselecteerd, zoek je onderaan de regel "Afbeelding wijzigen elke". Stel in deze regel het tijdsinterval in waarna de afbeeldingen op het scherm zullen veranderen. Selecteer in de linkerbenedenhoek van het venster de regel "Bureaubladachtergrond wijzigen". Selecteer in het venster dat verschijnt de gewenste achtergrond en klik vervolgens op "Wijzigingen opslaan".

Stap 3

Nu moet je de kleuren van het venster selecteren. Klik op de regel "Vensterkleur". Er verschijnt een menu waarin u de kleur van het venster kunt selecteren en de transparantie kunt instellen. In de regel "Aanvullende ontwerpparameters" is er een mogelijkheid om de kleur van het venster in meer detail aan te passen. Sla de wijzigingen op nadat u alle benodigde parameters hebt geselecteerd.

Stap 4

Selecteer vervolgens het tabblad "Geluiden". Hier kunt u het geluidsschema voor Windows kiezen of naar wens aanpassen. Kies het gewenste geluid en sla uw wijzigingen op.

Stap 5

Selecteer vervolgens het tabblad "Screensavers". Klik op de pijl en er verschijnt een lijst met screensavers, selecteer degene die je nodig hebt. U kunt ook een periode instellen waarna, als u de computer niet gebruikt, de schermbeveiliging verschijnt.

Stap 6

Je thema staat nu in het bovenste Mijn thema's-venster. Aan de rechterkant is er een regel "Thema opslaan". Klik erop. Er verschijnt een regel waarin u de naam van het onderwerp invoert en op "Opslaan" klikt. Je eigen thema wordt opgeslagen.

Aanbevolen: