Hoe U Uw Eigen Windows-distributie Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Windows-distributie Kunt Maken
Hoe U Uw Eigen Windows-distributie Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Eigen Windows-distributie Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Eigen Windows-distributie Kunt Maken
Video: Внимание ! Это не Windows 11 , это Windows 10.1 ! Что кардинально изменилось в Windows 11 ? 2024, Mei
Anonim

Op internet kunt u nu verschillende opties vinden voor installatieschijven van Windows OS, inclusief programma's, stuurprogramma's en verschillende handige hulpprogramma's. Je kunt ook zelf een installatiediskette maken, met daarin alles wat je nodig hebt.

Hoe u uw eigen Windows-distributie kunt maken
Hoe u uw eigen Windows-distributie kunt maken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het nlite-programma.

instructies:

Stap 1

Volg deze link https://www.nliteos.com/, download het installatiebestand van het Nlite-programma dat is ontworpen om OS-installatieschijven te maken, installeer het programma op uw computer. Plaats de Windows-installatieschijf in het station en kopieer de inhoud naar een willekeurige map op uw computer, bijvoorbeeld Windows_Auto

Stap 2

Start het nLite-programma, klik op de knop "Volgende" in het eerste venster, specificeer het pad naar de Windows-installatiebestanden. Klik op "Volgende", selecteer de benodigde taken om met de distributie te werken. Om een Windows-installatieschijf te maken, selecteert u de opties Automatisering en Opstartbare ISO. Klik volgende". Selecteer op het tabblad Algemeen de opdracht Volledig stille installatie in het veld Stille modus. Voer vervolgens het serienummer van het besturingssysteem in het veld Productcode in, zodat u dit niet tijdens de installatie hoeft in te voeren. Schakel de optie "Systeemherstel" uit.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Gebruikers" om door te gaan met het maken van de Windows-installatieschijf, geef het aantal gebruikers op en configureer wachtwoordtoegang. Ga naar het tabblad "Netwerkeigenaar", stel de netwerkinstellingen in. Stel op het tabblad "Regionaal" de taalinstellingen en tijdzone in. Stel op het tabblad "Automatische update" de nodige instellingen in voor het updaten van het systeem. Ga naar het tabblad "Weergave", stel de gewenste werkfrequentie, resolutie en kleurdiepte in. Klik volgende".

Stap 4

Geef in het gedeelte "Mappen" de naam op van de map waarin Windows XP wordt geïnstalleerd, schakel in het gedeelte "Vereisten" de optie "Minimale vereisten voor geheugen en vrije schijfruimte" uit. Klik volgende. Het programma zal vragen of de gemaakte instellingen moeten worden toegepast, klik op "JA", wacht tot het werk met de distributiekit is voltooid. Plaats de schijf in het station, ga naar het menu "Modus", selecteer de optie Direct branden, om de distributie onmiddellijk op schijf te branden, klik op "Branden". Hiermee is het maken van de Windows-installatieschijf voltooid.

Aanbevolen: