Scherminstellingen Herstellen

Inhoudsopgave:

Scherminstellingen Herstellen
Scherminstellingen Herstellen

Video: Scherminstellingen Herstellen

Video: 動画全削除を申し立てられている件について。 2022, December
Anonim

Door te wennen aan bepaalde scherminstellingen, voelt de gebruiker zich ongemakkelijk als plotseling enkele parameters op een dwaalspoor raken. Mogelijk moet u met verschillende elementen werken om het scherm terug te brengen naar het vorige uiterlijk.

Scherminstellingen herstellen
Scherminstellingen herstellen

instructies:

Stap 1

De belangrijkste parameters worden ingesteld via het onderdeel "Weergave". Klik met de rechtermuisknop op een vrije ruimte op het bureaublad en selecteer het laatste item - "Eigenschappen" in het contextmenu. Het componentdialoogvenster wordt geopend. Alternatieve manier: Klik op de Start-knop of de Windows-toets, selecteer Configuratiescherm in het menu. Klik in de categorie Vormgeving en thema's op het pictogram Weergeven.

Stap 2

Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad "Opties". Om de gewenste resolutie aan te passen, sleept u de schuifregelaar naar rechts of links in de groep Schermresolutie. Selecteer in de groep "Kleurkwaliteit" de gewenste waarde met behulp van de vervolgkeuzelijst. Om het venster voor andere instellingen te openen, klikt u op de knop "Geavanceerd".

Stap 3

Let op het tabblad "Monitor" en de groep "Monitorinstellingen". Als u een lampmonitor hebt geïnstalleerd, gebruikt u de vervolgkeuzelijst om de waarde voor de schermverversingsfrequentie in te stellen, nadat u eerder het vakje "Modiën verbergen die de monitor niet kan gebruiken" hebt gemarkeerd met een markering. Pas de instellingen toe.

Stap 4

De grenzen van het werkgebied worden ingesteld via het bedieningspaneel op de monitor zelf. Gebruik de knoppen op het lichaam om het menu te openen, de hoogte en breedte van het beeld op het scherm aan te passen. U kunt ook het kleurengamma, de helderheid en het contrast aanpassen. Als u klaar bent, klikt u op de knop Degauss of selecteert u deze opdracht in het monitormenu.

Stap 5

Je kunt ook het configuratiescherm van je videokaart gebruiken voor instellingen. Open het door op het bijbehorende pictogram in het systeemvak op de taakbalk te klikken, of op een andere manier (via het onderdeel "Weergeven" of vanuit de submap met de naam van de videokaart in de map Program Files).

Stap 6

Op het bedieningspaneel van de videokaart zijn de basisparameters beschikbaar voor aanpassing: resolutie, aanpassing van de grootte en positie van het bureaublad, kleurverzadiging, helderheid, contrast. Ook kun je hier de modus instellen waarin het display 90 of 180 graden wordt gedraaid. Blader door de secties en kies de opties die u wilt bewerken. Sla na het voltooien van de instellingen de wijzigingen op met de knop OK of Toepassen.

Populair per onderwerp