Hoe De Opnametijd Van Fraps Te Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe De Opnametijd Van Fraps Te Verlengen
Hoe De Opnametijd Van Fraps Te Verlengen

Video: Hoe De Opnametijd Van Fraps Te Verlengen

Video: Hoe De Opnametijd Van Fraps Te Verlengen
Video: Chicken Wraps Recipes || How to Make Chicken Wraps || Tortilla Wraps Ideas 2024, April
Anonim

De opnametijd in de proefversie van Fraps is beperkt tot dertig seconden. Dit is gedaan zodat de gebruiker kan bepalen of dit programma voor hem geschikt is en of het niet de moeite waard is om het in de toekomst te kopen.

Hoe de opnametijd van Fraps te verlengen
Hoe de opnametijd van Fraps te verlengen

instructies:

Stap 1

Download de "Fraps"-software van de officiële site van de ontwikkelaar. Als u een programma downloadt van een alternatieve bron, controleer dan het installatieprogramma op virussen. Download geen software die al van tevoren is gepatcht en geen activering vereist, het is illegaal en vormt ook een directe bedreiging voor de veiligheid van uw computer.

Stap 2

Na het installeren van de proefversie heb je toegang tot niet meer dan 30 seconden opname. Om deze tijd te verlengen, moet u het programma betalen en registreren, volgens de eenvoudige instructies van de menu-items. Houd er rekening mee dat u rechtstreeks aan de ontwikkelaar kunt betalen of dat u de software bij een wederverkoper kunt kopen.

Stap 3

Activeer de volledige versie van het programma en stel de gewenste opnametijd in de instellingen in. Wees voorzichtig bij het invoeren van betalingsgegevens en probeer het schermtoetsenbord te gebruiken.

Stap 4

Besteed aandacht aan de mogelijkheden van dit programma en zorg ervoor dat u het in de toekomst nodig zult hebben, aangezien het ook verschillende analogen heeft die dezelfde functies uitvoeren. Als u desondanks besluit om het verder te gebruiken, betaalt u ervoor en bewaart u de activeringsgegevens voor het geval u het besturingssysteem opnieuw installeert. Nadat je de volledige versie van Fraps-software hebt geïnstalleerd, heb je ook toegang tot andere functies van Fraps.

Stap 5

Houd er ook rekening mee dat het gebruik van alternatieve activeringsmethoden verboden is en bepaalde gevolgen voor u kan hebben. Deze methode omvat allerlei programma's voor het raden van sleutels, patches, crack-bestanden, het gebruik van een codebasis, enzovoort. Het is ook mogelijk dat al deze aanvullende materialen virussen bevatten en samen met trojans op uw computer worden geïnstalleerd.

Aanbevolen: