Hoe De Plug-in In Het Spel Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Plug-in In Het Spel Te Installeren
Hoe De Plug-in In Het Spel Te Installeren

Video: Hoe De Plug-in In Het Spel Te Installeren

Video: Hoe De Plug-in In Het Spel Te Installeren
Video: How to Install a Plugin in WordPress 2024, April
Anonim

Plugins maken het mogelijk om verschillende opties aan games toe te voegen. Er zijn er bijvoorbeeld waarmee je naar muziek kunt luisteren terwijl je games speelt op je PSP. Hoe installeer je ze?

Hoe de plug-in in het spel te installeren
Hoe de plug-in in het spel te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - PSP.

instructies:

Stap 1

Installeer aangepaste firmware op je PSP om plug-ins in games te kunnen installeren. Zoek naar een map op de geheugenkaart met de naam Seplugins in de hoofdmap van je PSP-kaart. Zo niet, maak dan deze map aan door naar de hoofdmap van de geheugenkaart te gaan. Registreer de plug-in in een of meer configuratiebestanden om de plug-in in het spel te installeren.

Stap 2

Voeg het game.tst-bestand toe om plug-ins voor games en homebrew-programma's te installeren bij gebruik van de 3. XX-kernel. Voeg het configuratiebestand GAME150. TXT toe voor programma's die de 1.50-kernel gebruiken. Voeg het POPS. TXT-configuratiebestand voor games op het PSone-platform en het Vsh.txt-bestand voor het Xmb-menu toe om de plug-in in het spel in te voegen. De configuratiebestanden bevinden zich in dezelfde map als Seplugins. Als er geen configuratiebestanden in deze map staan, moet je deze handmatig aanmaken om plug-ins in het spel te kunnen installeren.

Stap 3

Schrijf het pad naar de plug-in in het volgende formaat: ms0: /Seplugins/plugin_name.prx. Om meerdere plug-ins te installeren, schrijft u het pad naar elk van hen, beginnend op een nieuwe regel.

Stap 4

Open het Game.txt-bestand, voeg de volgende regels toe: ms0: /SEPLUGINS/plugin1.prx en ms0: /SEPLUGINS/plugin2.prx om deze plug-ins in het spel te installeren. Sla de wijzigingen op en sluit het bestand.

Schakel plug-ins in nadat u ze hebt gekopieerd en in configuratiebestanden hebt geschreven. Ga naar het item "Plug-ins".

Stap 5

Ga vervolgens naar het herstelmenu, stel de waarde Ingeschakeld in naast de plug-ins die moeten worden ingeschakeld. Verlaat dit menu met de opdracht Exti. Om de plug-in uit te schakelen, stelt u de opdracht Uitgeschakeld in dit menu in. Controleer de configuratiebestanden, als u in het Plugins-item geen plug-ins ziet, zijn er mogelijk fouten opgetreden bij het invullen van het pad of het opgeven van de bestandsnaam.

Aanbevolen: