Hoe Maak Je Een Neus Kleiner In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Neus Kleiner In Photoshop
Hoe Maak Je Een Neus Kleiner In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Neus Kleiner In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Neus Kleiner In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Onze foto's komen niet altijd uit zoals we willen dat ze zijn, en soms zijn sommige lichaamsdelen of gezichten visueel te prominent aanwezig. En meestal is het de neus. De oplossing is heel eenvoudig, alleen een beetje kennis van Adobe Photoshop en een beetje creativiteit.

Hoe maak je een neus kleiner in Photoshop
Hoe maak je een neus kleiner in Photoshop

Noodzakelijk

Computer, Adobe Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Open je foto. Dupliceer vervolgens de achtergrondlaag. Om dit te doen, selecteer je Duplicate Layer in het Layer menu als je een Engelse versie van het programma hebt. Soms zijn op foto's de grenzen van de neus moeilijk te onderscheiden, je kunt dit probleem oplossen door het contrast van het beeld te verhogen (Afbeelding - Aanpassingen - HelderheidContrast).

Beeldvoorbereiding
Beeldvoorbereiding

Stap 2

Selecteer nu de Lasso-tool en selecteer de neus en druk vervolgens op Ctrl + T. U schakelt dus over naar de vrije transformatiemodus van de selectie. Door op de hoeken van de selectie te slepen, kunt u de grootte van de neus naar wens aanpassen. Je kunt de neus ook naar een andere locatie slepen.

Afbeelding transformatie
Afbeelding transformatie

Stap 3

Je hebt het formaat van de neus aangepast en gepositioneerd, maar nu is de onderste laag eronder zichtbaar. Dit probleem kan worden opgelost met de Clone Stamp-tool. Deze tool is bedoeld voor het overbrengen van delen van een afbeelding met behulp van een gewone tekening. Beweeg uw cursor over het gebied dat u de gewenste ruimte wilt vullen. In dit geval is dat het gebied tussen neus en mond. Houd alt="Afbeelding" ingedrukt en klik op dit gebied. Laat vervolgens alt="Afbeelding" los en begin direct onder je neus te schilderen waar je wilt vullen. U zult moeten oefenen, maar al snel zult u alle eenvoud en gemak van deze tool begrijpen.

De kloonstempel gebruiken
De kloonstempel gebruiken

Stap 4

Het enige dat u nog hoeft te doen, is enkele kleine cosmetische verbeteringen aanbrengen. Selecteer het gereedschap Branden en voeg schaduwen onder de neus toe als je denkt dat ze daar zouden moeten zijn.

Aanbevolen: