Hoe U Uw Eigen Bureaubladthema Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Bureaubladthema Kunt Maken
Hoe U Uw Eigen Bureaubladthema Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Eigen Bureaubladthema Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Eigen Bureaubladthema Kunt Maken
Video: Free Alternative to Microsoft Windows 11.. a modern system for non tech users and all ages. 2024, April
Anonim

Als u niet geïnteresseerd bent in dit of dat Windows-bureaubladthema, kunt u vrij eenvoudig elk van de componenten selecteren om uw eigen interfacestijl te creëren. Het gemaakte thema kan niet alleen je pc versieren, maar ook de computers van je vrienden. Het kan worden gedeeld en verspreid. Het besturingssysteem Windows 7 heeft de meeste mogelijkheden om je eigen bureaubladthema te maken.

Hoe u uw eigen bureaubladthema kunt maken
Hoe u uw eigen bureaubladthema kunt maken

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van het bureaublad. Selecteer het tabblad "Personalisatie" in het contextmenu dat verschijnt. Er verschijnt een venster met kant-en-klare bureaubladthema's voor je. Klik op de regel "Bureaubladachtergrond". Er verschijnt een ander venster. Kies de meest geschikte afbeelding erin. Hierboven ziet u de knop Bladeren. Klik erop om toegang te krijgen tot het gebruik van bestanden die tijdens deze bewerking op uw pc zijn opgeslagen. Selecteer een of meer afbeeldingen om een bureaubladthema te maken.

Stap 2

Zoek de regel "Elke afbeelding wijzigen". Deze heb je nodig als je meerdere foto's uit de lijst hebt geselecteerd. Stel in deze regel het tijdsinterval in dat overeenkomt met de periode van wisselende beelden op het scherm van uw monitor. Zoek de regel "Bureaubladachtergrond wijzigen" in de linkerbenedenhoek van het venster. Selecteer de gewenste achtergrond en klik op de knop "Wijzigingen opslaan". Selecteer vervolgens de kleur van het venster door op de bijbehorende regel te klikken. Er verschijnt een menu voor je. Stel de transparantie in in de kolom "Vensterkleur". Klik op de regel "Extra ontwerpopties". Het zal u helpen een uniek bureaubladthema te maken. Sla de wijzigingen op nadat u de benodigde parameters hebt geselecteerd.

Stap 3

Selecteer het tabblad Geluiden om uw bureaubladthema aan te passen. Kies de standaard Windows-skin of bouw deze naar wens opnieuw op. Nadat u het gewenste geluidsontwerp voor het thema hebt gekozen, slaat u alle wijzigingen op. Selecteer vervolgens het tabblad "Screensavers". Klik op de pijl. Er verschijnt een lijst met screensavers voor je. Kies de meest geschikte en stel ook de periode in waarna deze zal verschijnen. Zoek het thema dat u hebt gemaakt in het venster Mijn thema's. Klik op de regel "Onderwerp opslaan", nadat u het een naam hebt gegeven.

Aanbevolen: