Hoe De Webalta-zoekmachine Te Verwijderen

Hoe De Webalta-zoekmachine Te Verwijderen
Hoe De Webalta-zoekmachine Te Verwijderen

Video: Hoe De Webalta-zoekmachine Te Verwijderen

Video: Nation Zoom verwijderen - NationZoom.com Virus 2022, November
Anonim

Soms, na het installeren van een programma op een computer, wanneer de internetbrowser wordt gestart, begint een zoekmachine die viraal in het systeem is geïntegreerd, constant te openen. Er zijn verschillende manieren om de Webalta-zoekmachine te verwijderen.

U kunt de Webalta-zoekmachine zelf verwijderen
U kunt de Webalta-zoekmachine zelf verwijderen

Ga naar het Configuratiescherm van Windows en ga naar Programma's toevoegen of verwijderen. Zoek Webalta Toolbar in de lijst met geïnstalleerde applicaties en selecteer Installatie ongedaan maken. Zorg ervoor dat u tijdens het verwijderen van de toepassing het item "Verwijderen uit browsers" selecteert. Wanneer de procedure is voltooid, start u uw computer opnieuw op.

Gebruik de systeemzoekfunctie, waarvan de regel zich in het menu Start bevindt. Voer Webalta in als uw zoekterm en navigeer vervolgens naar het tabblad Geavanceerde opties. Controleer de zoekitems in systeemmappen, maar ook tussen verborgen bestanden en mappen. Wanneer het zoeken is voltooid, verwijdert u alle bestanden waarvan de naam Webalta bevat. Dit zal u helpen om de Webalta-zoekmachine permanent uit alle browsers te verwijderen.

Virusprogramma's laten vaak hun sporen achter in het register, wat kan leiden tot herstel na de verwijderingsprocedure. Gebruik de Windows-toets + R-toetscombinatie en voer vervolgens de Regedit-opdracht in. Zoek in het register naar Webalta en verwijder vervolgens alle parameters die die naam bevatten.

Zorg ervoor dat de Webalta-zoekmachine niet langer de startpagina in uw browsers is. Ga hiervoor naar de instellingen van de applicatie die u gebruikt om toegang te krijgen tot internet, open het tabblad Startpagina en wis het. Maak ook de cache leeg.

Antivirusprogramma's kunnen eindelijk helpen om de zoekmachine "Vebalt" uit het systeem en de browsers te verwijderen. Voer een van hen uit. Scan uw systeem op virussen. Het programma detecteert automatisch geïnfecteerde bestanden en verwijdert ze. Start je computer opnieuw op. Om in de toekomst infectie van uw computer te voorkomen en schadelijke bestanden te downloaden, moet u de licentieovereenkomst voor de geïnstalleerde programma's zorgvuldig lezen.

Populair per onderwerp