Hoe De Snelheid Van Een Netwerkkaart Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Een Netwerkkaart Te Veranderen
Hoe De Snelheid Van Een Netwerkkaart Te Veranderen

Video: Hoe De Snelheid Van Een Netwerkkaart Te Veranderen

Video: Hoe De Snelheid Van Een Netwerkkaart Te Veranderen
Video: Netwerkkaart 2024, April
Anonim

De snelheidsinstellingen die u opgeeft, hebben veel invloed op het werk van internet, en vanwege hun onjuiste invoer werkt het mogelijk helemaal niet. De standaardinstellingen kunnen variëren, afhankelijk van het type verbinding dat u gebruikt.

Hoe de snelheid van een netwerkkaart te veranderen
Hoe de snelheid van een netwerkkaart te veranderen

Het is nodig

toegang tot de computer

instructies:

Stap 1

Open de lijst met uw internetverbindingen en klik met de rechtermuisknop op het lokale verbindingspictogram. Klik op het item "Eigenschappen" in het contextmenu. U zou een klein venster met verschillende tabbladen moeten hebben. Ga naar degene die verantwoordelijk is voor de hardwareconfiguratieparameters van uw computer, klik op de knop "Instellingen" onder het scherm van de adapter die u gebruikt.

Stap 2

Ga in het venster met adaptereigenschappen naar het tabblad geavanceerde hardware-instellingen. In het venster dat op uw scherm verschijnt, moet u links de parameters van uw internetverbinding weergeven en rechts de waarden die eraan zijn toegewezen.

Stap 3

Als u de snelheid van een van hen wilt wijzigen, zoekt u het menu-item "Lijnsnelheid en duplexmodus", hier vindt u ook de benodigde waarden voor de apparatuur. Afhankelijk van de fabrikant van uw netwerkkaart, kan de naam eruitzien als Verbindingstype, Duplexmodus, "Verbindingssnelheid, Mediatype, enzovoort. Voor meer details over de naam en instellingen van uw specifieke adapter (als het principe om ermee te werken radicaal verschilt van de gebruikelijke), lees dan de gebruikershandleiding, die meestal bij de apparatuur wordt geleverd.

Stap 4

Stel de gewenste waarde in voor uw internetverbinding. Meestal wordt voor netwerkkaarten een waarde van 10 MB gebruikt, maar hier hangt het allemaal af van factoren van derden, het is goed mogelijk dat uw verbinding speciale instellingen vereist. Om erachter te komen, neemt u contact op met de technische ondersteuningsdienst van uw internetprovider en weet u de vereiste waarde die u in de verbindingssnelheid moet instellen.

Stap 5

Als u problemen ondervindt met het niet kunnen openen van de poort of met een ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord, controleer dan ook de opgegeven parameters van de instellingen voor de verbindingssnelheid, omdat deze noodzakelijkerwijs overeen moeten komen.

Aanbevolen: