Hoe De Camera Op Een Laptop Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Op Een Laptop Te Activeren
Hoe De Camera Op Een Laptop Te Activeren

Video: Hoe De Camera Op Een Laptop Te Activeren

Video: How To FIX Camera NOT Working on Windows 10 Problem 2022, November
Anonim

Sommige moderne mobiele computers hebben ingebouwde webcamera's. Door de aanwezigheid van een groot aantal extra apparaten kunt u geen randapparatuur aansluiten die USB-poorten in beslag neemt.

Hoe de camera op een laptop te activeren
Hoe de camera op een laptop te activeren

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Op sommige laptops zijn webcams aanvankelijk uitgeschakeld. Dit wordt meestal gebruikt om de energie te verminderen die wordt gebruikt om ongebruikte apparaten te onderhouden. Probeer de webcam in te schakelen via apparaatbeheer.

Stap 2

Om dit menu te openen, opent u de eigenschappen van de computer door op het item met dezelfde naam in het "Start"-paneel te klikken. Dubbelklik nu met de linkermuisknop op de naam van de ingebouwde webcamera en klik op de knop "Inschakelen".

Stap 3

Als u het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd, werkt u de software bij die nodig is om de webcam te activeren. Bezoek de officiële website van het bedrijf dat de mobiele computer die u gebruikt heeft ontwikkeld.

Stap 4

Zoek naar drivers en applicaties die geschikt zijn voor uw laptop. Om dit te doen, voert u de naam van het model in het daarvoor bestemde veld in. Download bundels met bestanden die zijn gemarkeerd als webcamsoftware.

Stap 5

Werk uw stuurprogramma's bij via Apparaatbeheer. Zorg ervoor dat u de handmatige installatiemethode gebruikt. Geef de map op waar de gedownloade archieven zijn opgeslagen. Als u het installatieprogramma van de site hebt gedownload, voert u het uit.

Stap 6

Start de mobiele computer opnieuw op nadat u de software hebt bijgewerkt. Zorg ervoor dat de webcam actief is. Controleer de functionaliteit van het apparaat. In een situatie waarin de camera werd geactiveerd door handmatig applicaties te installeren, start u een messenger-programma, bijvoorbeeld Skype.

Stap 7

Gebruik het opgegeven hulpprogramma om de parameters van de webcamera te configureren. Meestal hebben laptops met een ingebouwde camera een microfoon. Activeer deze apparatuur.

Stap 8

Open het bedieningspaneel. Selecteer het submenu Hardware en geluid en klik op de link Geluidsapparaten wijzigen. Zoek de geïntegreerde microfoon, markeer het pictogram en klik op de knop "Standaard".

Stap 9

Start Skype opnieuw en controleer de geconfigureerde hardware.

Populair per onderwerp