Hoe De Vorm Van De Ogen In Photoshop Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Vorm Van De Ogen In Photoshop Te Veranderen
Hoe De Vorm Van De Ogen In Photoshop Te Veranderen

Video: Hoe De Vorm Van De Ogen In Photoshop Te Veranderen

Video: Hoe De Vorm Van De Ogen In Photoshop Te Veranderen
Video: De kleur van ogen veranderen (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

De grafische editor Adobe Photoshop maakt het mogelijk om een andere versie van je eigen lot te proberen. Je waant je in de diepe ruimte, aan boord van een oceaanstomer, in exotische outfits en zelfs met een ander gezicht.

Hoe de vorm van de ogen te veranderen in
Hoe de vorm van de ogen te veranderen in

instructies:

Stap 2

Kies uit het filtermenu de optie Uitvloeien. Deze opdracht heeft zijn eigen werkbalk en geweldige aanpassingsopties. Druk op Z om in te zoomen, Alt + Z om uit te zoomen. Gebruik het gereedschap Handje om de tekening over het scherm te verplaatsen.

Stap 3

Bescherm de pupil en iris tegen vervorming voordat u de ogen een nieuwe vorm geeft. Selecteer het gereedschap Masker bevriezen op de werkbalk en maskeer het beschermde gebied. U kunt het masker verwijderen met het gereedschap Ontdooimasker ("Unfreeze").

Stap 4

Druk op W om de Forward Warp Tool ("Warp") te activeren. De cursor ziet eruit als een cirkel met een kruis in het midden. Stel de instellingen voor dichtheid en druk in op lage waarden voor een soepele correctie. Kies de diameter van de borstel afhankelijk van het onderwerp.

Stap 5

Beweeg de cursor over het bovenste ooglid en verander de wimperlijn. De afbeelding onder het kruis zal veranderen. Corrigeer het onderste ooglid op dezelfde manier. Als u niet tevreden bent met het resultaat, annuleert u de acties door op Alles herstellen te klikken. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.

Stap 6

U kunt de vorm van de ogen aanpassen met de Push Left Tool. Stel de parameters in zoals voor de Forward Warp Tool. Als u met deze tool een object tegen de klok in volgt, neemt het beeld af, met de klok mee - het neemt toe.

Aanbevolen: