Tekst Converteren Naar Curven In Corel

Inhoudsopgave:

Tekst Converteren Naar Curven In Corel
Tekst Converteren Naar Curven In Corel

Video: Tekst Converteren Naar Curven In Corel

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Text to curves back to text in corel Draw 2020 2023, Januari-
Anonim

De situatie waarin tekstfragmenten van een digitale lay-out, wanneer ze op een andere computer worden geopend, veranderen in een reeks mysterieuze karakters is niet ongewoon. Dit komt omdat er verschillen zijn in de set lettertypen die op verschillende processors is geïnstalleerd. U kunt het probleem oplossen door tekst in Corel Draw om te zetten in curven.

Tekst converteren naar curven in Corel
Tekst converteren naar curven in Corel

Het is nodig

Corel Draw-programma, tekstbestand

instructies:

Stap 1

Maak een document in Corel Draw. Selecteer Tekst op de werkbalk of druk op F8 en typ een willekeurige tekst. U kunt het op het blad naar eigen inzicht rangschikken.

Stap 2

Klik op de regel met de tekst op het Selectiegereedschap. Er verschijnt een lijst met lettertypen die op uw computer zijn geïnstalleerd. Kies degene die werken voor de gegeven lay-out. Sla het bestand op met de opdracht Opslaan als of de sneltoetsen Ctrl + S.

Stap 3

Ga nu direct verder met het opslaan van de tekst in curven, zodat op elke computer de lay-out zonder vervorming opent. Selecteer hiervoor de tekst met de aanwijzer en selecteer de opdracht Schikken in het hoofdmenu. Selecteer Converteren naar curve in de vervolgkeuzelijst. De sneltoetsen Ctrl + Q hebben een vergelijkbare eigenschap.

Stap 4

Een indicatie dat de tekst in curven is omgezet, is het verschijnen van extra ankerpunten op de letters van de tekst. Eigenlijk is dit niet langer tekst als zodanig, maar een verzameling vectorobjecten. Ze kunnen worden gesneden, gescheiden, losgemaakt, enz. Werk in het algemeen zoals met elk vectorobject.

Stap 5

Groepeer het nummer voordat u het bestand naar andere media overbrengt. Sla het gewijzigde bestand op onder een andere naam door op Ctrl + S te drukken.

Populair per onderwerp