Hoe Id Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Id Te Wijzigen
Hoe Id Te Wijzigen

Video: Hoe Id Te Wijzigen

Video: Tips: Supercell-ID e-mail wijzigen, tutorial ❗️beschrijving❗️ | GamerTipsTube EXTRA 2022, December
Anonim

Het sociale netwerk Vkontakte heeft een optie wanneer u in plaats van een ID (identificatienummer) uw bijnaam kunt schrijven. Dat wil zeggen, u kunt het adres van uw pagina vkontakte.ru/uw_nummer_ID wijzigen in vkontakte.ru/uw_nik. Met deze functie kun je niet alleen opvallen tussen je vrienden, maar je pagina ook beschermen tegen spam op Vkontakte, omdat hiervoor meestal een ID-nummer wordt gebruikt.

Hoe id te wijzigen
Hoe id te wijzigen

instructies:

Stap 1

Om het adres van uw Vkontakte-pagina te wijzigen en een bijnaam te maken in plaats van een ID-adres, gaat u naar "Mijn instellingen" in het paginamenu, het tabblad "Algemeen".

Stap 2

Onderaan het tabblad "Algemeen" staat het item "Uw pagina-adres", waar u op de knop "Adres wijzigen" moet klikken.

Stap 3

Voer in het bewerkingsveld in plaats van het ID-nummer bijnaam, naam of een combinatie van Latijnse letters, cijfers of tekens "_" (symbolen "underscore") in. In dit geval moet de bijnaam minimaal 5 tekens lang zijn. Hoewel niet alles zo eenvoudig is als het op het eerste gezicht lijkt. Veel mooie, gedenkwaardige, interessante of veelvoorkomende bijnamen zijn al in gebruik. Als u echter merkt dat het adres al in gebruik is, haast u dan niet om boos te worden. In dit geval kunt u cijfers toevoegen aan de bijnaam of naam, of onderstrepingstekens gebruiken: bijvoorbeeld v_petrov of star555.

Stap 4

Klik na het invoeren van de bijnaam op de knop "adres opnemen".

Hoe id te wijzigen
Hoe id te wijzigen

Stap 5

Vervolgens wordt het venster "Bevestiging van actie" geopend, in een speciaal veld waarvan u de code moet invoeren. Als uw telefoonnummer is "gekoppeld" aan de VKontakte-pagina, ontvangt u binnen een minuut een sms met deze code (bijvoorbeeld 9673423). Als uw mobiele telefoonnummer niet is opgegeven in de "Instellingen", moet u eerst uw telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld invoeren en pas daarna kunt u de code invoeren.

Stap 6

Na deze eenvoudige acties wordt de standaard-ID van uw Vkontakte-pagina, bestaande uit een reeks cijfers, gewijzigd in een mooie en gedenkwaardige bijnaam die u hebt ingevoerd. Optioneel kan deze bijnaam worden gewijzigd in een andere met hetzelfde bewerkingsveld voor pagina-adressen.

Populair per onderwerp