Hoe Video's Uit De Cache Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Video's Uit De Cache Te Halen
Hoe Video's Uit De Cache Te Halen

Video: Hoe Video's Uit De Cache Te Halen

Video: 👉★Hoe verwijder je een Video op YouTube? YouTube Video Verwijderen Tutorial 2022, November
Anonim

Alle informatie in uw browservensters wordt op uw harde schijf opgeslagen. In dit geval worden de pagina's van de internetbrowser automatisch in een specifieke map opgeslagen, waardoor u de laadsnelheid kunt verhogen. Hoe haal je een video uit de cache?

Hoe video's uit de cache te halen
Hoe video's uit de cache te halen

instructies:

Stap 1

Onthoud: om inhoud die u op de pagina's van uw browser hebt bekeken op te slaan, moet u programma's gebruiken die al deze informatie op uw harde schijf opslaan. Maar installeer ze in geen geval, laad het systeem niet op deze manier met extra applicaties. Vergeet de eenvoudigere methode niet - het videobeeld uit de cache van opgeslagen pagina's halen.

Stap 2

Je belangrijkste taak is om de map met de browsercache te vinden en de bestanden te kopiëren die je nodig hebt, of gewoon door een videospeler te bladeren. En om de cachemap te bepalen, moet u de zoekopdracht niet gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld de Opera-browser, open deze, klik op het bovenste menu "Help" en selecteer "Over" in de lijst die wordt geopend.

Stap 3

Zoek daarna in het geopende venster in de mappen de regel "Cache". Het pad naar de map is afhankelijk van het besturingssysteem:

- C: \ Gebruikers \ Gebruiker \ AppData \ Lokaal \ Opera \ Opera \ cache (Windows Vista en 7);

- C: \ Documents and Settings \ User \ Local Settings \ Application Data \ Opera \ Opera \ cache (Windows XP).

Stap 4

Ga dan als volgt te werk. Dubbelklik met de linkermuisknop om "Deze computer" te openen en zoek de map met de paginacache op de bovenstaande adressen, kopieer vervolgens het pad en plak het in de adresbalk van de "Verkenner". Zoek vervolgens de Sesn-map en de tijdelijke tmp-bestanden die deze bevat.

Stap 5

Nou, dat is alles, het bestand is gevonden, speel het nu af om er zeker van te zijn dat je de juiste hebt gekozen. Om dit te doen, selecteert u het item "Openen met" in het contextmenu en selecteert u een videospeler uit de lijst. Als de gewenste speler niet in de lijst staat, klik dan met de linkermuisknop op "Selecteer programma" en selecteer het hulpprogramma om dit type bestand af te spelen.

Populair per onderwerp