Hoe U Uw Eigen Bureaubladachtergrond Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Bureaubladachtergrond Kunt Maken
Hoe U Uw Eigen Bureaubladachtergrond Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Eigen Bureaubladachtergrond Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Eigen Bureaubladachtergrond Kunt Maken
Video: Hoe u uw internetverbinding snel kunt herstellen Drie opties onderzocht 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers van pc's zijn niet tevreden met de standaardafbeeldingen (die bij het besturingssysteem worden geleverd) die als bureaubladachtergrond kunnen worden gebruikt. Of dezelfde onderwerpen zijn saai, je wilt iets nieuws, ongewoons. Sommige mensen downloaden achtergronden van internet. Anderen maken hun eigen bureaubladachtergrond.

Hoe u uw eigen bureaubladachtergrond kunt maken
Hoe u uw eigen bureaubladachtergrond kunt maken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - fototoestel;
  • - Schilderprogramma;
  • - scanner.

instructies:

Stap 1

Wat is hiervoor nodig? Maak een foto van het prachtige landschap, je geliefde huisdier. U kunt foto's maken met een camera of met een mobiele telefooncamera. In de regel is de beeldkwaliteit direct afhankelijk van het type apparaat, dus probeer digitale camera's van de hoogste kwaliteit te gebruiken.

Stap 2

Download foto's naar uw computer. U kunt er een aparte map voor maken. Kies vervolgens degene die je het leukst vindt uit de foto's. Klik erop met de rechtermuisknop. U ziet een venster waarin u de optie "Instellen als bureaubladachtergrond" moet selecteren. De bureaubladachtergrond zal onmiddellijk veranderen.

Stap 3

Op deze manier kunt u een foto van uw geliefde, uw dierbaren of vrienden op uw bureaublad plaatsen. U kunt de achtergrond op elk moment op dezelfde manier vervangen door de standaardachtergrond die door het besturingssysteem wordt geleverd. Een andere manier om behang te maken is met een schilderij dat je tekent, een portret, enz. Scan de afbeelding met de scanner. En volg dan dezelfde handelingen als hierboven beschreven.

Stap 4

Als achtergrond voor het bureaublad kunt u ook afbeeldingen gebruiken die op een computer zijn gemaakt met de zogenaamde "tekentools", dat wil zeggen programma's waarmee u afbeeldingen kunt maken. Dit kan bijvoorbeeld Paint zijn - een standaardprogramma dat bij Microsoft-besturingssystemen wordt geleverd.

Stap 5

Gebruik je muis en gereedschap om je eigen tekening in Paint te maken. Sla het op. Normaal gesproken worden alle afbeeldingen en gescande documenten opgeslagen in de map Afbeeldingen. Open vervolgens, net als bij de vorige methoden, het venster met de rechtermuisknop en selecteer de optie "Instellen als bureaubladachtergrond". Nu heb je een uniek behang dat niemand anders heeft. Laat je fantasie zien, ontwikkel een kunstenaar of fotograaf in jezelf.

Aanbevolen: