Hoe Alle Instellingen Terug Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Instellingen Terug Te Zetten
Hoe Alle Instellingen Terug Te Zetten

Video: Hoe Alle Instellingen Terug Te Zetten

Video: How to Reset the 'Settings' App in Windows 10? 2022, December
Anonim

Als gevolg van een computerstoring of onjuiste handelingen van de gebruiker tijdens het gebruik, kunnen systeem- of programma-instellingen veranderen. Probeer het systeem terug te draaien om ze terug te krijgen.

Hoe alle instellingen terug te zetten
Hoe alle instellingen terug te zetten

Het is nodig

een computer

instructies:

Stap 1

Om de instellingen van uw computer te herstellen, zoekt u in het menu Start het item Programma's toevoegen of verwijderen. Klik op de snelkoppeling en wacht tot een lijst met geïnstalleerde programma's in een nieuw venster verschijnt. Markeer degene die je nodig hebt en klik op "Wijzigen". Daarna wordt de installatiewizard van de toepassing geopend, waarin u de actie kunt selecteren die moet worden uitgevoerd. Selecteer het item "Herstellen" en wacht tot het proces is voltooid. Maar deze optie is niet altijd geschikt, omdat het geselecteerde programma volledig van de computer kan worden verwijderd.

Stap 2

De meest succesvolle manier kan zijn om het systeem terug te draaien naar de vorige waarde. Om het uit te voeren, moet u ook naar de "Werkbalk" gaan in het menu "Start" en het item "Systeeminstellingen" selecteren. Klik op het bijbehorende pictogram en klik op de knop met de tekst "Systeemherstel uitvoeren". Daarna wordt een nieuw venster geopend, aan de rechterkant waarvan de volgende tekst wordt geschreven: "Om te beginnen, selecteer de taak die u wilt voltooien." Vink het vakje "Herstel de computer naar een eerdere staat" aan en klik op "Volgende". Geef vervolgens in de kalender op de volgende pagina de dag vetgedrukt op en selecteer in het vak aan de rechterkant een herstelpunt. Klik nogmaals op Volgende en wacht tot het terugdraaiproces is voltooid. Daarna zal de computer opnieuw opstarten en aanbieden om de instellingen op te slaan.

Stap 3

Houd er rekening mee dat wijzigingen in alle eerder opgeslagen documenten niet worden beïnvloed door het terugdraaien van het systeem. Ze blijven dus hetzelfde. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over hun veiligheid.

Stap 4

Als de "Werkbalk" niet in de klassieke vorm wordt weergegeven, maar per categorie, moet u om het systeem te herstellen het gedeelte "Prestaties en onderhoud" selecteren en vervolgens - het item "Systeeminstellingen". Dit wordt aangegeven door een moersleutelpictogram. Vervolgens moet u de stappen volgen die in de eerste alinea zijn beschreven.

Stap 5

Een andere manier om het systeem terug te draaien, kan worden geïmplementeerd via de "Start", in het menu waarvan u in de sectie "Alle programma's" moet vinden en vervolgens naar de map "Standaard" moet gaan. Zoek daarin "Systeemwerkset" en selecteer "Systeemherstel".

Populair per onderwerp