Hoe U Windows XP Kunt Herstellen Vanaf Een Flashstation

Inhoudsopgave:

Hoe U Windows XP Kunt Herstellen Vanaf Een Flashstation
Hoe U Windows XP Kunt Herstellen Vanaf Een Flashstation

Video: Hoe U Windows XP Kunt Herstellen Vanaf Een Flashstation

Video: Загрузочная флешка Windows XP 2022, November
Anonim

Voor die gebruikers die besloten hebben om het gebruik van cd's en dvd's botweg af te schaffen, is het probleem van het maken van een USB-station van waaruit u een besturingssysteem kunt installeren of herstellen, zeer acuut.

Hoe u Windows XP kunt herstellen vanaf een flashstation
Hoe u Windows XP kunt herstellen vanaf een flashstation

Het is nodig

WinSetupFromUsb

instructies:

Stap 1

Eerst moet u een opstartbare USB-drive maken die kan worden gestart voordat het besturingssysteem opstart. Download hiervoor het programma WinSetupFromUSB.

Stap 2

Om het besturingssysteem en aanvullende herstelprogramma's met succes te branden, hebt u de ISO-images van de Windows XP-installatieschijf en de voor dit besturingssysteem geschikte LiveCD nodig. Maak deze afbeeldingen met Alcohol of Daemon Tools.

Stap 3

Voer het WinSetupFromUSB-programma uit. Specificeer het vereiste USB-station (flashstation) en klik op de BootIce-knop. Selecteer opnieuw de gewenste schijf en klik op de knop Formatteren.

Stap 4

Selecteer in het venster dat verschijnt de optie USB-HDD-modus (meerdere partities). Klik op de knop Volgende stap. Selecteer het type bestandssysteem waarnaar deze USB-drive zal worden geformatteerd. Druk meerdere keren op de OK-knop. Wacht tot het maken van de opstartsector is voltooid.

Stap 5

Pak alle bestanden die zijn opgeslagen in voorbereide ISO-images uit in twee afzonderlijke mappen. Ga naar het WinSetupFromUSB-venster. Geef in het eerste item Windows 2000 / XP / 2003 het pad op naar de map waar de bestanden van het besturingssysteem Windows XP zijn opgeslagen.

Stap 6

Geef in het vierde item PartedMagic / Other G4D de map op die de LiveCD-archieven bevat. Druk op de GO-knop om de opgegeven bestanden naar het USB-station te schrijven. Wacht tot het proces van het maken van een opstartbare USB-drive is voltooid.

Stap 7

Start je computer opnieuw op. Druk op de F8-toets en kies de optie om op te starten vanaf uw USB-station. Selecteer in het Grub4Dos-menu dat verschijnt de gewenste opstartoptie. Dit kan het installeren van een nieuwe Windows XP zijn of het uitvoeren van programma's die zijn opgenomen vanaf de LiveCD. Gebruik de hulpprogramma's op de flashdrive om het herstelproces van het Windows XP-besturingssysteem te starten.

Populair per onderwerp