Hoe U Uw Eigen Thema Kunt Maken Met Behulp Van Het Programma

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Thema Kunt Maken Met Behulp Van Het Programma
Hoe U Uw Eigen Thema Kunt Maken Met Behulp Van Het Programma

Video: Hoe U Uw Eigen Thema Kunt Maken Met Behulp Van Het Programma

Video: Hoe U Uw Eigen Thema Kunt Maken Met Behulp Van Het Programma
Video: Начало работы с QLC+ Управление цветомузыкой с компьютера. Как управлять светом. 2024, April
Anonim

Er zijn veel thema's voor mobiele telefoons, maar het is erg moeilijk om er een te vinden die 100% bij je past. De eigenaren van Samsung-telefoons kunnen echter geen tijd verspillen met zoeken, maar zelf thema's maken. En dit vereist geen speciaal onderwijs en speciale vaardigheden. Je hoeft alleen maar het Samsung Theme Designer-programma te downloaden en je fantasie te gebruiken.

Hoe u uw eigen thema kunt maken met behulp van het programma
Hoe u uw eigen thema kunt maken met behulp van het programma

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Samsung Theme Designer-programma;
  • - grafische editor.

instructies:

Stap 1

Download Samsung Theme Designer naar uw computer. In het voorbeeld werd de Engelse versie 1.0.3 gebruikt, maar u kunt elke andere versie installeren, ook die met een lokalisatietaal.

Stap 2

Voer het programma uit. Selecteer in het geopende venster de basis voor uw thema: u kunt het standaardthema standaard wijzigen (Nieuw maken), of u kunt een van de sjablonen bewerken die door de ontwikkelaars van het programma worden aangeboden (Create From Showcase). Bekijk desgewenst de gedetailleerde video-instructies over het werken met het programma.

Stap 3

Kies uw telefoonmodel en sjabloon dat als basis zal worden genomen. Het uiterlijk van de sjablonen wordt weergegeven in het venster aan de rechterkant. Er is bijvoorbeeld een thema voor de Samsung Wawe 525-telefoon gemaakt op basis van de Waterdrop-sjabloon.

Stap 4

Voer een naam in voor het project en selecteer een map om het op te slaan. Klik OK. In de toekomst kunt u altijd het opgeslagen bestand openen en indien nodig uw thema bewerken.

Stap 5

Vervang het behangpatroon. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op in het werkvenster en selecteert u Geselecteerde afbeelding wijzigen in het menu. Elke afbeelding in PNG-, JPG-, BMP- en GIF-formaten kan als achtergrond worden ingesteld. Het is beter om afbeeldingen te gebruiken met een hoogte van 400 pixels en een breedte van 240 tot 600 pixels (als u de afbeelding instelt op een minimale breedte, zal de afbeelding niet over het scherm bewegen bij het wisselen van telefoon desktops).

Stap 6

Selecteer elementen om te bewerken met behulp van de navigatiehulpmiddelen in het linkerveld van het programma. Als u het voorbeeldvenster sluit, verschijnt de navigatiestructuur, waarin alle voor bewerking beschikbare elementen worden aangegeven. U kunt het venster terugsturen vanuit het menu Beeld.

Stap 7

Vervang de menuknoppen. U kunt de gewenste knop selecteren in het werkvenster in het midden van het scherm en in het bronnenvenster hieronder. Verzamelingen van kant-en-klare iconen zijn te vinden op internet. Of maak uw eigen knoppen in een grafische editor (in dit voorbeeld hebben we met behulp van de editor eenvoudig de schaduw van de knoppen van de geselecteerde sjabloon gewijzigd).

Stap 8

Kies afbeeldingen met zijden van ongeveer 50 pixels voor de knoppen. Het programma kan zelf kleine afwijkingen van deze afmetingen corrigeren - u hoeft alleen maar akkoord te gaan met het formaat van de afbeelding door op de knop "Ja" in het venster dat verschijnt te klikken.

Stap 9

Bewerk het kleurenschema van het telefoonmenu. Selecteer hiervoor het Tab-element in de navigatiestructuur en klik vervolgens op de knop naast de circuitnaam aan de rechterkant (zie afbeelding). Selecteer een kleur in het venster dat wordt geopend en klik op de knop Instellen.

Stap 10

Bewerk indien nodig de menulettertypen. U kunt de letterkleur en transparantie wijzigen.

Stap 11

Probeer je thema op je telefoon met een emulator. Met de emulator kunt u met de muis door de 5 met widgets uitgeruste desktops van de "telefoon" navigeren en door het menu bladeren. Het menu wordt, net als bij een echte telefoon, opgeroepen door op de centrale knop van het hoesje te drukken.

Stap 12

Sla het voltooide thema op door op de knop Thema exporteren te klikken. U kunt de naam van het onderwerp hetzelfde laten als die van het project, of u kunt het een andere geven. Klik op de knop Exporteren. Vink in het venster dat verschijnt het vakje aan om te bevestigen dat de gebruikte afbeeldingen niemands auteursrecht schenden. Wacht tot het einde van het proces van het opslaan van het bestand.

Stap 13

Sluit je telefoon aan op je computer en kopieer het gemaakte thema (bestand met de smt-extensie) naar de map Thema's. Koppel je telefoon los en open deze map. Selecteer het gemaakte thema met een tik van uw vinger. Klik in het geopende venster op de knop "Toepassen" - het thema wordt op uw telefoon geïnstalleerd.

Aanbevolen: