Een Nieuwe Flash-speler Installeren

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Flash-speler Installeren
Een Nieuwe Flash-speler Installeren

Video: Een Nieuwe Flash-speler Installeren

Video: Een Nieuwe Flash-speler Installeren
Video: Adobe Flash Player 2021: как запустить заблокированный плагин. Нашел рабочий способ. 2024, Mei
Anonim

De Flash-speler wordt gebruikt om de zogenaamde flash-inhoud af te spelen, dat wil zeggen video-opnames en flash-games. De installatie van Flash Player is een reeks eenvoudige stappen.

Een nieuwe Flash-speler installeren
Een nieuwe Flash-speler installeren

instructies:

Stap 1

Ga eerst naar https://get.adobe.com/en/flashplayer/. De site zal uw browser en besturingssysteem automatisch detecteren. Bijvoorbeeld: "Uw systeem: Windows 32-bit, Russisch, Firefox". Als de parameters onjuist zijn, klikt u op "Heeft u een ander besturingssysteem of andere browser?" en selecteer de juiste browser en het juiste systeem. Als je zeker weet dat alles in orde is, download dan het installatiebestand. Om het te downloaden, klik op "Downloaden". Het geschatte gewicht van het installatiebestand is 4 megabyte. Nadat u op de knop "Downloaden" hebt geklikt, ontvangt u een korte instructie over het uitvoeren van het installatiebestand.

Stap 2

Sluit uw browser. Voer het gedownloade installatiebestand uit. Lees de Flash Player-licentieovereenkomst. Als u hiermee akkoord gaat, klikt u op "Installeren". Na een tijdje verschijnt de melding "Installatie voltooid". Klik op Voltooien.

Stap 3

Controleer nu of uw Flash-speler werkt. Ga hiervoor naar een videohostingsite en probeer een video af te spelen. Als de video normaal wordt afgespeeld, werkt de Flash-speler correct.

Stap 4

Flash player moet geïnstalleerd zijn voor browsers zoals Mozilla Firefox, Opera, Safari. Voor Google Chrome hoeft geen Flash Player te zijn geïnstalleerd.

Stap 5

U hoeft geen extra stappen te ondernemen om uw flash player bij te werken. Zodra er een nieuwe update verschijnt, verschijnt er een venster op het scherm met het voorstel om de flash player te updaten. Het bijwerken van uw speler verbetert de prestaties en wordt daarom aanbevolen.

Aanbevolen: