Hoe Knoppen Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Knoppen Te Installeren
Hoe Knoppen Te Installeren
Anonim

De internetruimte wordt steeds interactiever en site-eigenaren installeren in toenemende mate knoppen op hun pagina's voor de meest populaire sociale netwerken en diensten. Om deze knoppen te installeren, heeft u geen extra kennis nodig - u hoeft alleen de nodige codes voor elke specifieke dienst bij de hand te hebben en deze codes in de pagina's van uw site in te voeren. In dit artikel laten we u zien hoe u knoppen voor de meest populaire sociale diensten op uw website installeert.

Hoe knoppen te installeren
Hoe knoppen te installeren

instructies:

Stap 1

Om uw accountwijzigingen bij te houden en altijd snel toegang te hebben tot de populaire Twitter-service, installeert u de volgende code op de pagina om nieuwe retweets bij te houden:

Stap 2

Indien je een ander adres moet registreren, vul dan een licht gewijzigde en aangevulde code in:

tweetmeme_url = 'https://yoururl.com'

tweetmeme_style = 'compact'

In deze code zie je twee belangrijke wijzigingen: yoururl.com is de URL die je in de code schrijft, en compact is de parameter die de compacte en gereduceerde stijl van de knop aangeeft.

Stap 3

Het is heel eenvoudig om knoppen op de sociale netwerken VKontakte of Odnoklassniki of de Google Buzz-service op uw website te installeren - hiervoor moet u naar het bijbehorende gedeelte gaan voor het publiceren van links op elke site en het type link en de aangeboden inhoud selecteren door de ontwikkelaars. Op de VKontakte-website, na het selecteren van de gewenste knop en het specificeren van de URL van de pagina voor plaatsing, biedt het formulier zelf u de gewenste link van twee typen - afhankelijk van of uw site JavaScript ondersteunt of niet.

Stap 4

Om een Google Buzz-serviceknop te plaatsen, installeer je de volgende code op je site:

tweetmeme_url = 'https://yoururl.com'; vul hier uw adres in

tweetmeme_style = 'compact'; definieert een compacte knopstijl

Stap 5

Het is nog eenvoudiger om een knop op uw pagina te installeren waarmee u uw informatie kunt delen met Facebook-gebruikers. Om dit te doen, plakt u het volgende in de paginacode:

Aanbevolen: