Hoe Video Naar Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Video Naar Computer Over Te Zetten
Hoe Video Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Video Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Video Naar Computer Over Te Zetten
Video: Video's van computer naar smartphone zetten | Je materiaal inladen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Als er een wens is om het beeldmateriaal te vereeuwigen, dan is de eenvoudigste manier om de video over te zetten naar een computer en deze eenvoudig op schijf op te slaan. In dit geval zult u aangename herinneringen hebben en het vermogen om gemakkelijk aan te zetten en opnieuw te genieten van de momenten van vreugde van het kijken naar vervlogen tijden. En het proces van het opnemen van video op een computer is slechts een paar eenvoudige stappen en een beetje geduld.

Hoe video naar computer over te zetten
Hoe video naar computer over te zetten

Het is nodig

  • - programma "Pinacle"
  • - videocamera
  • - USB-kabel

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met te beslissen van welke media u video naar uw computer wilt overbrengen. Als het een digitale videocamera is, dan is alles heel eenvoudig: we vinden een schijf met stuurprogramma's in de doos van onder de videocamera (waarin deze werd verkocht). Installeer het op uw computer. We verbinden de camera via een USB-kabel met de computer, wachten tot de nieuwe hardware opstart, openen het Pinacle-programma, zoeken naar de functie "video-opname", activeren deze, drukken op de knop "opnemen" en drukken op de "Play” knop als de laatste actie.

Stap 2

Met strikte naleving van deze stappen, zullen we beginnen met het opnemen van video op de harde schijf van uw computer. U zult echter moeten wachten, aangezien de censussnelheid gelijk is aan de afspeelsnelheid van de video. Als het beeldmateriaal klaar is, vergeet dan niet op de "Stop"-knop te drukken. Na deze actie verschijnt er een venster waarin wordt voorgesteld om dit bestand op te slaan. U selecteert de configuraties die u nodig heeft (we slaan onze video bijvoorbeeld op in * AVI-formaat), kent een naam toe aan dit bestand en kiest waar het zal worden opgeslagen.

Stap 3

Nadat het bestand is opgeslagen op de harde schijf van uw computer, kunt u beginnen met het opslaan op dvd. Zoals je weet hebben deze opslagmedia een capaciteit van 4,7 Gb, maar dit is misschien niet genoeg. Voor een dergelijk geval kunt u een dual layer dvd-schijf gebruiken met een capaciteit van meer dan 9Gb. Dit is erg handig in gevallen waarin de video zwaar is en er geen behoefte is om deze op meerdere schijven te splitsen.

Aanbevolen: