Hoe De Volledige Versie Van Nero Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Volledige Versie Van Nero Te Installeren
Hoe De Volledige Versie Van Nero Te Installeren

Video: Hoe De Volledige Versie Van Nero Te Installeren

Video: Hoe De Volledige Versie Van Nero Te Installeren
Video: How to install Nero 8 and How to use Nero full version and Burn CD or DVD 2024, April
Anonim

Nero's suite van digitale mediasoftware wordt zeer vertrouwd door eigenaren van home entertainment. Dit multifunctionele programma is eenvoudig te gebruiken en stelt u in staat om gegevens aan te maken, te kopiëren, te bewerken en over het netwerk te verzenden. Installeer de volledige versie van Nero op uw thuiscomputer en geniet met vrienden en familie van uw muziek, video's en fotoalbums.

Hoe de volledige versie van Nero te installeren
Hoe de volledige versie van Nero te installeren

Noodzakelijk

  • - gelicentieerd programma Nero;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

Koop een gelicentieerd Nero-programma. Een legaal product garandeert u een snelle installatie van het programma en geeft u de mogelijkheid om het bij te werken zodra er nieuwe versies worden uitgebracht. Kies een vertrouwde softwareleverancier die een redelijke prijs biedt voor de juiste kwaliteit. We kunnen bijvoorbeeld het Nero-programma aanbevelen van de Softkey online supermarkt op softkey.ru.

Stap 2

Plaats de softwareschijf in het station en start deze. Als u het installatiebestand als distributiekit hebt gekocht, dubbelklikt u erop met de "muis" om de installatie van Nero te starten.

Stap 3

Selecteer in het geopende venster de taal die door de installatiewizard wordt gebruikt en klik op de knop "Volgende". Voer in het juiste venster het serienummer van het product in dat op de verpakking van het programma staat. Het bevat verschillende groepen symbolen. Wees voorzichtig bij het invoeren van het nummer, probeer geen fouten te maken, anders keert de installatiewizard terug naar de oorspronkelijke bewerking.

Stap 4

Lees de voorwaarden van de licentieovereenkomst. Vink na het lezen van het document het vakje aan waarin u wordt gevraagd de voorwaarden te accepteren. Als u om wat voor reden dan ook weigert de overeenkomst te accepteren, wordt de installatie van het programma onderbroken. Klik na het accepteren van de voorwaarden op de knop Volgende.

Stap 5

Selecteer in het volgende venster het type applicatie-installatie. Een typische installatie biedt een standaard set functies, terwijl u bij een aangepaste installatie handmatig afzonderlijke installatiecomponenten kunt selecteren. Als je een beginner bent, kies dan voor de standaard functieset. Ga door naar de volgende stap nadat u uw selectie hebt bevestigd. Wacht tot alle Nero-componenten volledig zijn geïnstalleerd.

Stap 6

Als u het programma wilt helpen verbeteren, neem dan deel aan het onderzoek van de fabrikant. Om dit te doen, vinkt u het vakje aan waarnaar u gegevens wilt verzenden over de Nero-toepassingen die u gebruikt. Als u niet van plan bent deel te nemen aan de anonieme enquête, kunt u dit punt negeren. Klik volgende.

Stap 7

Wacht tot het installatieproces is voltooid. Na voltooiing van de volledige installatie van alle programmacomponenten, zal de installatiewizard een overeenkomstige melding op het scherm weergeven. Klik op de knop Afsluiten en start uw computer opnieuw op. De volledige installatie van Nero is nu voltooid.

Aanbevolen: