Hoe Een Bewakingscamera Op Een Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bewakingscamera Op Een Computer Aan Te Sluiten
Hoe Een Bewakingscamera Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Bewakingscamera Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Bewakingscamera Op Een Computer Aan Te Sluiten
Video: How to connect an IP camera to a computer 2024, April
Anonim

Videorecorders en verschillende videobewakingssystemen worden nu bijna overal gebruikt - in winkels, op parkeerplaatsen, bij geldautomaten en zelfs bij sommige ingangen. Het is echter niet voldoende om een bewakingscamera op te hangen, hoewel soms zelfs de aanwezigheid van een camera overtreders ervan weerhoudt onwettig te handelen. Van tijd tot tijd moet het signaal van de DVR-camera op de computer worden opgevangen.

Hoe een bewakingscamera op een computer aan te sluiten
Hoe een bewakingscamera op een computer aan te sluiten

Het is nodig

  • - een computer;
  • - fototoestel;
  • - software van de camera;
  • - kabels.

instructies:

Stap 1

Sluit de bewakingscamera aan op de computer volgens de methode van de fabrikant, dat wil zeggen met behulp van de meegeleverde kabel. Sommige videosystemen worden aangesloten via een gewone netwerk-LAN-kabel en switch. De verbindingsmethode hangt af van welke camera je hebt. Als je dit apparaat nog niet hebt gekocht, vraag dan voordat je het koopt de adviseur om je te vertellen welke verbindingsmethode het meest optimaal is.

Stap 2

Het besturingssysteem zal de verbinding van een nieuw apparaat detecteren en u vragen het stuurprogramma te installeren. Doe dit door een schijf van de camera in het station te plaatsen. Dubbelklik op het installatiebestand om de stuurprogramma's naar het computergeheugen te downloaden. Na installatie verschijnt er een snelkoppeling naar het programma van de bewakingscamera op het bureaublad. Start het programma door te dubbelklikken op de snelkoppeling. Maak de nodige instellingen in het servicegedeelte van het programma.

Stap 3

Het programma zal u vragen om de map op te geven waar de video-opnamen van het bewakingssysteem worden opgeslagen. Doe dit nadat u hebt gecontroleerd of er voldoende vrije ruimte op de media is. Probeer hiervoor een aparte lokale schijf op uw computer te gebruiken, want dit soort informatie is belangrijk. In het geval van verschillende systeemfouten of virusinfecties, is het mogelijk om deze schijf te versleutelen.

Stap 4

U kunt zelf een bewakingssysteem voor uw eigen huis inrichten met behulp van uw thuiscomputer en een daarop aangesloten bewakingscamera. In feite is het niet zo moeilijk, maar het zal je huis beschermen tegen de invasie van mensen met egoïstische bedoelingen. Het is ook vermeldenswaard dat de camera via internet kan worden gehackt, dus gebruik gelicentieerde software om het systeem volledig te beschermen.

Aanbevolen: