Hoe U De Kwaliteit Van Uw Tekening Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U De Kwaliteit Van Uw Tekening Kunt Verbeteren
Hoe U De Kwaliteit Van Uw Tekening Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Kwaliteit Van Uw Tekening Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Kwaliteit Van Uw Tekening Kunt Verbeteren
Video: #089 Ramon Vullings, auteur - Hoe kom je aan goede ideeën om te innoveren? 2024, April
Anonim

De kwaliteit van de foto's hangt vooral af van de technische kenmerken van de camera en van de mate van verlichting van het onderwerp. Gelukkig kunnen veel opnamefouten - ruis, wazige randen, te donkere achtergrond, enz. - worden geëlimineerd met Adobe Photoshop.

Hoe u de kwaliteit van uw tekening kunt verbeteren
Hoe u de kwaliteit van uw tekening kunt verbeteren

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding en maak er een kopie van met de sneltoets Ctrl + C.

Stap 2

Bekijk de foto goed - u zult de vage contouren en onvoldoende verlichting opmerken. Open het menu Afbeelding en vervolgens Aanpassingen en niveaus. Verplaats de zwarte kleur naar rechts en de witte kleur naar links om een dramatischer beeld te creëren.

Stap 3

Dupliceer deze laag met Ctrl + J. Selecteer in dezelfde lijst Aanpassingen van het menu Afbeelding de nieuwe opdracht Fotofilter. In dit geval het meest geschikte verwarmingsfilter (85). Voor elke specifieke opname moet u een filter selecteren.

Stap 4

Nu moeten we de vervaagde randen wegwerken. Dupliceer de laag opnieuw. Ga in het menu Filter naar de groep Overig en zoek de tool High Pass. Stel de waarde Radius zo in dat de contouren van de afbeelding slechts een klein beetje worden geraden. In dit geval is de straal 5 pixels. Zet de overvloeimodus op Overlay en Dekking op 70%. Voeg de lagen samen door op Ctrl + E te drukken.

Stap 5

Als uw foto is gemaakt bij weinig licht, kunnen kleur en lichte ruis uw foto daardoor verpesten. Adobe Photoshop heeft verschillende tools waarmee je deze ruis kunt onderdrukken. Selecteer in het menu Filter in de groep Vervagen ("Vervagen") het gereedschap Oppervlaktevervaging ("Vervagen op het oppervlak"). Kies Drempel en Radius zodat de gekleurde "sneeuw" vervaagt zonder de hoofdafbeelding te beschadigen.

Stap 6

In dezelfde groep is er een vergelijkbare tool met vergelijkbare instellingen: Smart Blur. In de viewport kunt u zien hoe het beeld verandert wanneer de Radius- en Threshold-parameters worden gewijzigd.

Stap 7

Kies in de groep Ruis de optie Ruis verminderen. Als u het keuzerondje Geavanceerd aanvinkt, kunt u ruis in de kleurkanalen één voor één verwijderen. Dit maakt het mogelijk om het beeld te finetunen.

Aanbevolen: