Een Monitor Aansluiten Op De Speler

Inhoudsopgave:

Een Monitor Aansluiten Op De Speler
Een Monitor Aansluiten Op De Speler

Video: Een Monitor Aansluiten Op De Speler

Video: Een Monitor Aansluiten Op De Speler
Video: Connecting a HDMI DVD player to a VGA monitor 2024, Mei
Anonim

Moderne apparaten voor het afspelen van audio en video worden elke dag meer en meer universeel voor de meest vereenvoudigde interactie met andere apparaten, met name voor het uitbreiden van hun standaardfunctionaliteit.

Een monitor aansluiten op de speler
Een monitor aansluiten op de speler

Het is nodig

aansluitkabel die overeenkomt met de apparaatinterfaces

instructies:

Stap 1

Maak uzelf vertrouwd met de connectoren die op de apparaten aanwezig zijn. Als uw monitor RCA-ingangen heeft (gele en witte connectoren), zoek dan de speciale draad, die een must is bij elke dvd-speler en sommige monitormodellen. Sluit ze aan, let op het kleurenschema van de verbinding, start de dvd-speler en voer de nodige instellingen uit.

Stap 2

Als uw dvd-speler een extra SVGA-uitgang heeft, die gelijk is aan de VGA-ingang op de monitor voor analoge kabelverbinding, sluit deze dan aan met de kabel die bij een monitor wordt geleverd. Dit type video-uitgang is vooral te vinden op spelers van onbekende fabrikanten.

Stap 3

Als uw dvd-speler een SCART-uitgang heeft, koop dan een speciale adapter voor de SVGA-video-uitgangsinterface. U kunt het kopen bij elke winkel voor radioapparatuur in uw stad, evenals bij de verkooppunten van huishoudelijke en computerapparatuur, en u kunt ze ook op internet bestellen.

Stap 4

Raak vertrouwd met de aansluitingen op uw grafische kaart. Als het een video-ingang bevat die door uw dvd-speler wordt ondersteund, sluit u het apparaat hierop aan. De aanwezigheid van deze interface voor het aansluiten van apparaten is echter niet in elke adapter aanwezig. Dit is vooral het voordeel van externe videokaarten.

Stap 5

Koop een tv-tuner met RCA-aansluiting, stel de software in op invoer vanaf uw dvd-speler en voltooi de initiële configuratie. Onthoud dat computerapparatuur, inclusief monitoren, het beste kan worden gebruikt voor het beoogde doel, dus de beste optie zou zijn om dvd's af te spelen op een computerstation, die ook verkrijgbaar zijn in winkels voor computerhardware en accessoires. Er zijn ook veel programma's voor het afspelen van videobestanden.

Aanbevolen: