Hoe Een Bestand In Archieven Te Splitsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand In Archieven Te Splitsen
Hoe Een Bestand In Archieven Te Splitsen

Video: Hoe Een Bestand In Archieven Te Splitsen

Video: Hoe Een Bestand In Archieven Te Splitsen
Video: Breek of verdeel een extra groot Outlook PST-bestand in meerdere delen 2024, Mei
Anonim

Het internet heeft ons veel mogelijkheden geboden, waaronder snelle gegevensoverdracht over lange afstanden. Maar het is niet altijd mogelijk om het hele bestand over te zetten. En niet alle bronnen voor het delen van bestanden staan u toe om bestanden van elk formaat te plaatsen. Om problemen met de gegevensoverdracht op internet te voorkomen, worden bestanden opgesplitst in archieven.

Hoe een bestand in archieven te splitsen
Hoe een bestand in archieven te splitsen

Noodzakelijk

  • WinRar
  • Totale commandant

instructies:

Stap 1

Het is natuurlijk een lange en ondankbare taak om het bestand zelf te splitsen en vervolgens elk deel afzonderlijk te archiveren. Gelukkig zijn er programma's die bestanden automatisch in archieven kunnen splitsen.

Stap 2

Download en installeer de populaire WinRar-archiver. Start de computer opnieuw op zodat het systeem de informatie over het geïnstalleerde programma in het register invoert. Selecteer het bestand dat u in archieven wilt splitsen. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Toevoegen aan archief". Zoek in het menu dat wordt geopend bovenaan het item "Algemeen" of "Algemeen". In de linkerbenedenhoek ziet u de regel "Verdeel in volumes op grootte". Specificeer de gewenste grootte voor elk volume en klik op "OK".

Stap 3

Download en installeer Total Commander. Open het en zoek het gewenste bestand. Zoek en open het menu "Bestanden" in de linkerbovenhoek van het programma. Klik op het item "Bestand splitsen". U ziet een menu waarin u de grootte van de onderdelen moet opgeven nadat u het bestand hebt opgesplitst en het pad om de laatste onderdelen op te slaan. Open daarna de map met het gesplitste bestand en zip ze.

Aanbevolen: