Hoe Schrijfbeveiliging Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijfbeveiliging Te Verwijderen
Hoe Schrijfbeveiliging Te Verwijderen

Video: Hoe Schrijfbeveiliging Te Verwijderen

Video: Hoe Schrijfbeveiliging Te Verwijderen
Video: How to Remove Write Protection on USB drive - 2016 2024, April
Anonim

Soms, als gevolg van een onjuiste ontkoppeling van de flashdrive van het apparaat waarop deze was aangesloten, vanwege virussen of een softwarefout, is de media niet beschikbaar voor het kopiëren en overbrengen van bestanden, met de waarschuwing "Verwijder schrijfbeveiliging". U kunt deze storing niet gemakkelijk omzeilen, maar u kunt de USB-flashdrive herstellen met speciale hulpprogramma's.

Hoe schrijfbeveiliging te verwijderen
Hoe schrijfbeveiliging te verwijderen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - browser;
  • - ChipGenius, UsbIDCheck-programma's;
  • - Flash Memory Toolkit, Victoria, MyDiskTest, Flashnul-programma's.

instructies:

Stap 1

Bepaal het chipmodel van je flashdrive. Om dit te doen, kunt u ofwel de drager voorzichtig demonteren en de inscripties op de microschakeling bekijken, of het model bepalen aan de hand van speciale VID- en PID-codes die zich in de firmware van de flashdrive-controller bevinden. CheckUDisk, ChipGenius, UsbIDCheck of USBDeview helpen u bij het bepalen van deze codes. Voer de ontvangen adressen in de database in op: https://flashboot.ru/index.php?name=iflash en krijg het gewenste nummer

Stap 2

Zoek een hulpprogramma voor uw flashstation. Voer het resulterende controllermodel in de directory-zoekmachine in op: https://flashboot.ru/index.php?name=Files&op=cat&id=2. Download en installeer het programma op uw computer. Bekijk de "help"-sectie en instructies voor het geselecteerde hulpprogramma. Het is ook vermeldenswaard dat dit type programma moet worden geïnstalleerd in de systeemmap van de lokale schijf op de computer, zodat alle logboeken in één map worden opgeslagen

Stap 3

Herstel de werking van de microschakeling van de flashdrive met behulp van het gedownloade programma volgens de instructies. Om dit te doen, plaatst u de USB-stick in uw computer en voert u het programma uit. Test vervolgens de prestaties van de flashdrive. Formatteer vervolgens de media zodat alle gegevens volledig zijn gewist. Hiermee worden ook alle beperkingen op dit medium verwijderd.

Stap 4

Herstel mediagegevens met PhotoRec. Je vindt het via de link https://flashboot.ru/index.php?name=News&op=article&sid=11, of via zoekmachines. Nadat het herstel van de flashdrive is voltooid, moet u het mediageheugen meerdere keren testen op beschadigde sectoren. Dit kan worden gedaan met behulp van de Flash Memory Toolkit, Victoria, MyDiskTest, Flashnul en soortgelijke anderen.

Aanbevolen: