Zonebeveiliging Verwijderen

Inhoudsopgave:

Zonebeveiliging Verwijderen
Zonebeveiliging Verwijderen

Video: Zonebeveiliging Verwijderen

Video: Zonebeveiliging Verwijderen
Video: 30 km zone beveiliging deel3.mpg 2024, Mei
Anonim

Stel je voor dat je kennissen uit de Verenigde Staten je een coole schijf hebben gestuurd met de nieuwste game-industrie of software, en terwijl je in Rusland bent, kun je de gegevens niet lezen, omdat de regionale bescherming van de schijf je dit niet toestaat. Je zou erg van streek zijn als er geen programma's zoals AnyDVD waren.

Zonebeveiliging verwijderen
Zonebeveiliging verwijderen

instructies:

Stap 1

Installeer het programma op uw computer. Nadat u dit hebt gedaan, moet u uw computer opnieuw opstarten. Registreer het programma daarna (“genezen”), anders werkt het na drie weken niet. Gelukkig kun je altijd een "remedie" krijgen voor dit programma.

Stap 2

Zorg ervoor dat er na het installeren van het programma een rode cantharelkop in het systeemvak bij de klok verschijnt. Als het daar is, betekent dit dat het programma wordt uitgevoerd en momenteel actief is.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het programmapictogram in het systeemvak om het AnyDVD-contextmenu te openen. Selecteer daarin het item Instellingen en ga naar het tabblad Programma, waar u de Russische taal van de programma-interface selecteert. Bevestig uw keuze door op OK te klikken in het instellingenvenster.

Stap 4

Roep het contextmenu opnieuw op en selecteer "Instellingen". Ga naar het tabblad Dvd en stel de standaardregio in, die overeenkomt met uw huidige regio (in de regel wordt deze automatisch herkend).

Stap 5

Vink vervolgens in de lijst "Functies verwijderen" alle items aan, ga vervolgens naar het tabblad CD en vink het enige item daar aan. Op het tabblad "Drive" laat u alles zoals het is.

Stap 6

Ga naar het tabblad "Programma" en laat alleen het item - "Activeer AnyDVD" aangevinkt. Schakel alle andere items uit. En laat op het tabblad "Extern" en op het tabblad "Drive" alles standaard zoals het was.

Stap 7

Aangezien u hoogstwaarschijnlijk zelden regionale schijfbescherming hoeft te omzeilen, verdwijnt de noodzaak voor het programma om continu te werken en om het automatisch te starten wanneer u de computer aanzet. Om te voorkomen dat het programma automatisch start, schakelt u de optie "Autostart" op het tabblad "Programma" uit.

Stap 8

Om het programma correct te laten werken, start u AnyDVD voordat u de dvd laadt.

Aanbevolen: