Zet Correcties Uit In Word

Inhoudsopgave:

Zet Correcties Uit In Word
Zet Correcties Uit In Word

Video: Zet Correcties Uit In Word

Video: Zet Correcties Uit In Word
Video: Фирменный бланк даярдоо (MS WORD) 2024, Mei
Anonim

In een Microsoft Office Word-document kunnen "fixes" verwijzen naar twee functies. AutoCorrectie - als de gebruiker een woord met fouten invoert, corrigeert het programma dit automatisch voor de juiste variant. Bewerkingscorrecties - Houd alle wijzigingen bij die in het originele document zijn aangebracht. Deze functies zijn op verschillende manieren uitgeschakeld.

Zet correcties uit in Word
Zet correcties uit in Word

instructies:

Stap 1

AutoCorrectie werkt wanneer de optie "Spelfouten automatisch corrigeren" is aangevinkt in de instellingen. De optie voor het vervangen van het woord dat het programma als onjuist heeft herkend, is opgenomen in een speciale lijst. Enerzijds is deze functie handig, maar soms treden er storingen op: een correct ingevoerd woord wordt verkeerd herkend.

Stap 2

Het is niet nodig om de functie uit te schakelen om de situatie te verhelpen. Klik op de Office-knop in de linkerbovenhoek van het venster. Selecteer Word-opties onder aan het menu om een nieuw dialoogvenster te openen. Ga naar de sectie "Spelling" daarin. Klik op de knop "AutoCorrectie-opties" in de groep met dezelfde naam.

Stap 3

Zoek in een extra venster dat wordt geopend in de lijst het woord (of de woorden) waarvoor u de autocorrectiemodus niet hoeft te gebruiken. Selecteer het met de linkermuisknop en klik op de knop "Verwijderen" onderaan het venster. Als u besluit AutoCorrectie volledig uit te schakelen, schakelt u het selectievakje Spelfouten automatisch corrigeren uit en slaat u uw wijzigingen op.

Stap 4

In het geval dat uw document alle wijzigingen weergeeft die door u of andere gebruikers in de tekst zijn aangebracht, dient u de hulpmiddelen op het bedieningspaneel te raadplegen. Klik op het tabblad Controleren en accepteer eventuele wijzigingen die al in het document zijn aangebracht. Klik hiervoor in het gedeelte "Correcties" op de knop met de pijl onder de miniatuur "Accepteren". Selecteer in het contextmenu het item "Alle wijzigingen op document toepassen".

Stap 5

Schakel vervolgens de fix-modus uit. Klik op hetzelfde tabblad Controleren in het gedeelte Tracking op de miniatuurknop Correcties. Wanneer de modus is ingeschakeld, wordt deze gemarkeerd in een andere kleur, in een inactieve toestand verschilt deze niet van de rest van de miniatuurknoppen op de werkbalk. Sla uw document op.

Aanbevolen: