Hoe De Venstermodus Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe De Venstermodus Te Starten
Hoe De Venstermodus Te Starten

Video: Hoe De Venstermodus Te Starten

Video: Hoe De Venstermodus Te Starten
Video: TI-84 Plus CE-T Vensterinstellingen 2024, April
Anonim

In de venstermodus wordt de applicatie niet op volledig scherm gestart, maar in de vorm van een klein frame op het bureaublad. In sommige gevallen kan deze manier van werken de voorkeur hebben. U kunt een programma in een venster weergeven met zowel de interface als de systeemmethoden.

Hoe de venstermodus te starten
Hoe de venstermodus te starten

instructies:

Stap 1

Gebruik de eenvoudigste en meest toegankelijke manier - druk op de toetsencombinatie alt="Afbeelding" + Enter. Standaard zetten deze toetsen elke toepassing in de venstermodus, maar sommige programma's en games die veel resources nodig hebben, reageren mogelijk niet op deze combinatie.

Stap 2

Start de venstermodus programmatisch door de toepassing zelf. In games is een dergelijke instelling bijvoorbeeld meestal beschikbaar in het hoofdmenu en wordt het FullScreen-modus, "Venstermodus", "Run in window", enz. genoemd. Na het wijzigen van de instellingen, wordt het spelvenster automatisch aangepast aan de opgegeven grootte op het bureaublad.

Stap 3

Probeer op de Windows-pictogramtoets op uw toetsenbord te drukken terwijl een toepassing op volledig scherm wordt uitgevoerd. In sommige gevallen verschijnen de functietoetsen bovenaan het scherm - "Minimaliseren", "Overschakelen naar venstermodus" en "Sluiten". Selecteer de juiste functie. Probeer ook meerdere keren op het bovenste veld van het programma te klikken, waarna de functietoetsen verschijnen.

Stap 4

Profiteer van de mogelijkheid om de parameters van het uitvoerbare bestand te wijzigen. In sommige gevallen zal het toevoegen van een speciale vensteropdracht de venstermodus activeren. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel of programma en selecteer "Eigenschappen".

Stap 5

Ga naar de "Object" verdieping in het venster dat opent en vul het aan met de "-window" operator zonder aanhalingstekens, laat één spatie achter de bestandsextensie. Pas de geselecteerde instellingen toe en probeer het programma te starten.

Stap 6

Neem contact op met de applicatieontwikkelaars als u zelf de venstermodus niet kon activeren. In sommige gevallen is deze functie gewoon niet beschikbaar. Leg uit dat u zich niet op uw gemak voelt bij het uitvoeren van een programma op volledig scherm en dat u een functie nodig hebt om het in de venstermodus uit te voeren. De ontwikkelaars kunnen rekening houden met je wensen en de game updaten, waardoor de bestaande fout wordt verholpen.

Aanbevolen: