Een Computer Aansluiten Op De Speler

Inhoudsopgave:

Een Computer Aansluiten Op De Speler
Een Computer Aansluiten Op De Speler

Video: Een Computer Aansluiten Op De Speler

Video: Een Computer Aansluiten Op De Speler
Video: How to Connect a DVD Player to a Computer 2024, Mei
Anonim

Veel mensen kennen de situatie - ze willen de muziek aanzetten, zodat het luider is, zodat de ramen trillen en drie verdiepingen op en neer gehoord worden, maar onze koptelefoons zijn hiertoe niet in staat … En luidsprekers met een uitgangsvermogen van vijftien watt zal ook geen tastbare resultaten opleveren, bovendien reproduceren ze bas niet goed genoeg … Maar thuis is er een uitstekend muzikaal centrum - krachtig, nieuw, maar ver van de computer. Ons artikel zal u vertellen wat u in deze situatie moet doen.

Een computer aansluiten op de speler
Een computer aansluiten op de speler

instructies:

Stap 1

De eerste stap is om de leeftijd van de speler te bepalen en tegelijkertijd te verduidelijken of er een functie is om vanaf een extern medium af te spelen. Deze functie wordt meestal "AUX" genoemd en kan worden ingeschakeld met dezelfde knop die radiocassettediscs schakelt.

Stap 2

Op de achterwand van de hoofdeenheid van het muziekcentrum moeten vrije tulpconnectoren zijn. U hebt minimaal twee van dergelijke uitgangen nodig.

Wanneer de inspectie is voltooid en we helemaal tevreden zijn met het resultaat, kunnen we naar de elektronicawinkel gaan om een kabel te kopen die de computer en het muziekcentrum verbindt.

Stap 3

Meestal wordt deze kabel verkocht in lengtes van één, vijf of tien meter. Als de nieuw gemaakte luidsprekers naast de computer staan, is vijf meter voldoende (met een marge). Staat de speler ver en hoog, dan kun je een kabel van tien meter aanschaffen. Als dit om de een of andere reden niet te koop is, is het mogelijk om twee vijf meter lange te nemen en deze in één te combineren.

Stap 4

Aan het ene uiteinde van de kabel bevindt zich een standaard telefoonaansluiting die in de audio-aansluiting van uw computer gaat. Aan de andere kant zijn tulpen. Ze zijn respectievelijk vanaf de achterkant verbonden met het muziekcentrum.

Stap 5

Nadat u verbinding heeft gemaakt, moet u enkele instellingen uitvoeren. Stel op zijn minst de "AUX"-positie op de speler zo in dat het geluid dat door de computer wordt weergegeven uit de aangepaste luidsprekers klinkt.

Aanbevolen: